понеделник, 14 септември 2015 г.

АЗ СЪМ БОГ

САМОУЧИТЕЛ ЗА ДОСТИГАНЕ АЗ СЪМ ПРИСЪСТВИЕ  И  ВСИЧКО ,КОЕТО Е


За да не звучи гръмко и неразбрано „АЗ СЪМ БОГ“ – ето какво е разяснението на Отец: „Когато едно теле порасне, то какво става – крава (каквато е майката), когато едно агне порасне, то какво става - овца (каквато е майката). Когато един човек (състоящ се от душа, дух и тяло) порасне (израсте духовно) той става завършен БОГ,  защото всеки човек е създаден от Божествена искра (сътворен от БОГА). След преминаване на време и усъвършенстване достига състояние на родителя – БОГ. Времето може да е еони, хиляди години или по-малко, всичко е индивидуално. Така индивидуална е и връзката ни с БОГ. А какво е БОГ – вселенския разум, най-Висшето същество, Създателя на Всичко Което е. Той чертае всичко и ни обединява.
Преди да продължа бих искал да разясня, какво значи връзка с ОТЕЦ. Това е осъществяване на конкакт със собствения ни създател ОТЕЦ. Постига се, след определен период от целенасочено духовно усъвършенстване. Контакта се установява чрез нашия Дух, през сърцето – към ОТЦА. Каквото попитаме – ни се отговаря, може веднага, може след време, може в стихотворна форма като метафора. Истинността на отговора идва с усета на сърцето. Духовното сърце е в условно място пред физическото. Там сме АЗ СЪМ ПРИСЪСТВИЕ. Влизаме в сърцето, чрез целенасочено желание със собствения ДУХ. Постепенно връзката я правя директно – казвам - АЗ и ОТЕЦ сме ЕДНО. Връзката с Отец е достигане на началото на УСЪВЪРШЕНСТВАНЕТО, началото на МАЙСТОРСТВОТО. На много места ще говорим за Отец – така, че продължавам.
Тази книга (мое собствено изложение за духовността днес) е започната по време на шофиране – днес 19.06.2014 г около обяд. За броени минути видях и усетих (чух) , заглавието, мотото, първите двадесет страници, заключението (моето неосъзнати тогава връзки с Отецченълинги - по дати). И веднага днес следобяд седнах да пиша. Всеки ред всяко изречение, всяка дума си идват като , че ли сами. Аз пиша под диктовката на ОТЕЦ.
В следващите страници смятам да предам моите – уроци, изводи, усъвършенствания и знания по пътя към духовното осъзнаване и неговото прилагане в този етап на живота. Сега и веднага. Искам да подчертая, че събитията и времето така се променят на този етап от Създателя, че след написване на книгата може да са се случили или веднага предстоят да се случат много събития и дела. Всичко като цяло върви към съкращаване времетраенето на извървяване пътя на духовно осъзнаване. Става въпрос за човешките същества населяващи планетата Земя (майка ГЕЯ).Предистория – преди няколко години е предприето преминаване на човешките същества и планетата Земя към по-високо измерение (степен на духовно развитие и осъзнатост). По-точно от 3-то към 5-то. Земята вече е в 5-тото измерение от 21.12.2012 година. Ето това се е имало изпредвид в календара на маите. И за първи път от сътворението на Вселената, Отец предприема „възнасяне“ преминаване от 3-то към 5-то измерение на човешките същества (дух и душа) едновременно (заедно) с човешките тела. Това ще се случи за първи път на планетата Земя, а след това е планирано и за други планети. С течение на времето Бог е бил удивен от създаденото от него и усъвършенствано човешко тяло, и затова решава да предприеме тази стъпка в божественото развитие. Който съумее в близките седмици или до няколко години да открие в себе си божественото АЗ СЪМ ПРИСЪСТВИЕ, ще преживее това възнесение. Планът на БОГ за останалите човешки човешки същества (неосъзнали се) е преместване на техните души (телата умират) на друга планета със сходен режим на живота. Там, те ще продължат своето развитие и духовно усъвършенстване колкото живота решат самите те. Никога – нито преди еони, нито сега, нито занапред, има смърт на душата и духа.За предходните, има много материали и разяснение в интернет. Няколко са важните стъпки – така че да започваме. Моя път беше по-дълъг, но ако сега бих започнал ще избера този осъзнат и почувстван път – написан с помощта на СЪЗДАТЕЛЯ НА ВСИЧКО КОЕТО Е.

ГЛАВА 1 -   УЧЕНИЕ И ПРИЛОЖЕНИЕ

       1-ВА СТЪПКА
Съставяме СПИСЪК на лист хартия от лицата, които сме обидили, огорчили (с които сме били в конфликт или сме мразели)в този живот, като добавим и онези от миналите животи(на тях не им знаем имената – само пишем „от миналите животи“). Всеки ден отделяме по 5 минути за да гледаме списъка и с вътрешна настройка от духовното сърце – им прощаваме, благодарим, изпращаме безусловна любов и светлина.Продължителност – до 1 седмица или докато сърцето ни каже , че сме готови.
       2-РА СТЪПКА
Трябва да отворим ЧАКРИТЕ си. За да можем да приемаме и предаваме безкрайната божествена енергия във Вселената и около нас, трябва да сме с работещи чакри. Чакрите си отваряме или сами (има указания в интернет) или молим някой учител. За началния етап чакрите са седем, а в последвие от 8-ма нагоре ни се отварят от висшите същества(или от ДНК паметта в клетките). Поне 1 път в седмицата трябва да почистваме(мислено) чакрите си и да им благодарим. Те са връзката ни с ВСИЧКО КОЕТО Е. Те са фактора, който ще ни помогне за възнесението. Указания ще получите или от учителя си или от интернет за времето за работа и времето за настройката им.
Сега се сещам, че по този начин по който пиша аз тези редове, е продиктувана книгата „КНИГА НА ЧУДЕСАТА“ – ПРЕПОРЪЧВАМ Ви я.
       3-ТА СТЪПКА
Трябва да се научим да МЕДИТИРАМЕ. За медитацията и отварянето на чакрите, много помага участието в курс по йога. Медитацията е – отделяне на съзнанието от действителността – чрез самовглъбяване, съзерцаване и свързване с божествеността. Препоръчвам първия месец – по 10-30 минути със затворени очи. След това по 5-10 минути – като може някой път и с отворени очи (то само ще дойде и ще се усети). По време на медитация трябва да се опитваме да влизаме в духовното си сърце, да си говорим чрез мисли с ОТЕЦ или други висши същества. Да питаме каквото искаме и да очакваме отговорите като ги усещаме със сърцето. По време на медитация трябва да искаме да влизаме в божественото пространство на безусловната любов.
       4-ТА СТЪПКА
Трябва да си направим СПИСЪК с тези близки нам същества и обекти – на които ще изпращаме любов и светлина и ще благодарим всеки ден. Пишем на списъка имена на хора, имена на сгради, градове, държави любими животни…. Всеки ден в минутите за усамотение – гледаме списъка и казваме „АЗ СЪМ, От сърцето си, чрез безусловната моя любов и светлина изпращам любов и светлина на този списък. Бъдете благословени. Обичам Ви. Прощавам Ви. Благодаря Ви.“. АЗ – е частта от Божествения ни АЗ, а СЪМ – този който си ти .

       5-ТА СТЪПКА
Отделяме внимание ЗА СЕБЕ СИ  – за собствените си тела. Например „АЗ СЪМ, обичам себе си и телата си безусловно. Благодаря на всяка клетка и нейната душа. Изпращам безусловна любов на всичките си органи и системи. Моля клетките си да включат програмата подмладяване.“. Тоз, който не обича себе си – не може да обича и другите. “АЗ СЪМ, моля Бог да Е най-доброто и най-висшето за мене.“.
       6-ТА СТЪПКА
Използваме ежедневно или ПОСТОЯННО ТЕХНИКА, приета от нашето сърце или избрана от нас в курса в който сме учавствали(чрез учител). Има техники в интернет (в послания от Висшите същества или учебни курсове). Могат да бъдат източни обучения(за предпочитане) – Рейки, Човешка и Универсална енергия, Тангризъм, Йога, и много други.
Предложението ми за ежедневна практика на духовна дейност – е:
В избраните 15-20 минути (обикновено сутрин преди работа) започваме с медитация. След това списъка с хората от 1-ва стъпка – който след първата седмица приключва. Продължаваме със списъка към който изпращаме любов и светлина. След това отделяме малко време – да изпратим любов и светлина и благодарности – до офиса, предприятие държава, град, село,човек, като насочваме към него мисълта си. “Енергията следва мисълта“. Така ние ще заредим пожеланите от нас обекти. Пример: “АЗ СЪМ, чрез сърцето си изпращам безусловна любов и светлина на планетата Земя и всички същества. На всичко в божественото пространство. Благодаря. Така е то.“

ГЛАВА 2 - БЕЗУСЛОВНА ЛЮБОВ, СВЕТЛИНА, БЛАГОДАРНОСТ – абсолютна неразделна част от нашето съзнание, тяло, дух и душа
Трябва да знаем и използваме:
Три са основните неща водещи ни към величие и възнесение.(Величие – е духовна мощ). Това са – ЛЮБОВ, СВЕТЛИНА, БЛАГОДАРНОСТ. Всичко от сега и завинаги е ЛЮБОВ. Винаги трябва да изпращаме СВЕТЛИНА. Винаги БЛАГОДАРИМ. Тези три божествености и дадени ни за използване – са гръбнака и азбуката на духовността. В края на книгата ще публикувам моите приети неосъзнати тогава от Отец съобщения – в които се срещат много често – любов, светлина, благодарност. Често трябва да казваме – „Аз съм безусловна любов, аз съм божествена светлина, благодаря.“. “Аз съм всичко , което Аз съм.“. “Аз съм моето АЗ СЪМ ПРИСЪСТВИЕ.“. Дори да станем богове някой ден, работа пак ще има – и тя ще е изпращане на ЛЮБОВ, СВЕТЛИНА, БЛАГОДАРНОСТ.
Никога не трябва да се съмняваме в себе си, Тъй както Бог не се съмнява в нас. Ако нещо не знаем, или не ни е ясно питаме го и продължаваме напред. Важно – Бог никога не прощава – Бог ни е простил когато ни е създал. Той ни обича безусловно такива каквито сме. Добър – Лош, Крадец – Трудолюбив, Убиец – Създател , той не ни вкарва в група, и не ни разграничава – еднакво ни обича и ни се радва. Ако не спазваме божествените закони – Бог ще ни изчака колкото време е нужно за да ни включи в божественото безсмъртно царство. Бог е великодушен. Той за туй е Бог – защото е търпелив.
Като написах търпелив… – ние трябва да се учим изключително много и старателно на търпение, смирение и състрадание. Туй е Божествен завет и утвърждение. Търпението – е стоическа любов, смирението е приета любов, състраданието е отдадена любов. Туй не го казвам Аз, а ОТЕЦ. Нетърпеливите, несмирените и несъстрадетелните – нямат място нагоре. Който не самовглъбява наученото – не може да върви по спиралата.
Искай - и ще ти бъде дадено“ – туй всички го знаем. Но не можем да искаме и няма да получим от неусървършенствано божествено ниво, само когато ни приеме ОТЦА и започнем да чуваме неговите слова и отговори, когато ТОЙ, заговори с нас, тогава исканото ще бъде чуто и изпълнено. Отец е всичко, Той е във всичко – цялата Вселена е Отец. Благодарим ли на Вселената – Благодарим на Отец. Обичаме ли Вселената – обичаме Отец. Обичаме ли една от нашите клетки – обичаме Отец. Обичаме ли малката мравка – обичаме Отец. Всеки обича Отец – той не само те обгрижва, Отец те създава, Той ти предава своето богатство в наследство – творчеството и туй – да си БОГ. Ние не сме човеци – ние сме божествени същества в човешко битие.
Когато човек достигне ниво – да говори с ОТЕЦ, той сам на себе си става учител. Скоро попитах Отец – знае ли името на моя учител. Той ми отговори – „Учители много – АЗ СЪМ един БОГ, говориш ли с мене – това е – учителя беше дотук. Ти вече се докосна до най-висшето. Ти си с мене. Учението ти дотук беше една азбука – сега ще трябва да я ползваш и да пишеш романи и разчиташ Вселенските формули. Учителя за някои е вечност – за други е миг. Сега ще вървиш с мене за ръка.“ Аз всеки ден благодаря на моя учител – и може би никога няма да спра. Тези моменти може да ги изпита и да мине всеки през тях – зависи как си върви по пътя. Вярвайте ми – изпитаното в мигове на божествено докосване и откровение са неописуеми – те трябва да се изпитат.
Всички висши същества наричаме с думата БОГ. Бог – е създател, Бог – е творец, БОГ – е ЛЮБОВ. Един човек е богат с БОГ, друг с пари. Тоз, който е богат с пари – и утре може да няма Божията любов, но тоз който е с любовта на БОГ – утре със сигурност ще има пари. Опознаеш ли Бог, ведно ли си с БОГ – за тебе е вечно богатството и безсмъртието. Бог не е горе, той не е и долу, Бог не е до нас ,осъзнаеш ли – БОГ е в МЕНЕ. Ние сме многоизмерни същества – а Бог е ВСЕИЗМЕРЕН. Всеки ден трябва да благодарим на БОГ – по този начин изказваме нашата любов и си повдигаме вибрациите, увеличаваме богосближаването. Уточнения за Бог има много – Бог Отец - Майка и Бог създател на всичко което е, четете , разбирайте и се вслушвайте в сърцето си.
Който осъзнае своята божественост и БОГ – всичко е сега и завинаги. Когато изпращаме светлина – тя се движи със скоростта на светлината, когато изпращаме любов – тя се движи със скорост 10 000 по-бързо от скоростта на светлината. Винаги се обръщаме към сърцето си – то казва истината – ние говорим истината, там са нашите акашови записи, там е БОГ, там е нашата сила, там е нашия храм. Винаги изпращаме любов и благодарим на централното слънце – то ни праща кодовете за преобразуване и нашето издигане, то е пулса на всичко и на всички, за нас то е Божествено сърце. Ако имаме един кръг в центъра със силен магнит и пръснем в кръга метални топчета – то те се задвижват и привличат от магнита , магнита не тръгва към тях, той стои и ги привлича и събира – това е – всички сме едно. Ние се събуждаме и търсим ТОЗИ, ТОЗИ ни се радва и ни чака – той е търпелив и ни изпраща постоянно своята Любов и привличане. Когато искаме нещо – го искаме СЕГА и ЗАВИНАГИ, когато получаваме нещо – го получаваме СЕГА и ЗАВИНАГИ.
Колкото повече ЛЮБОВ изпращаме, многократно повече приемаме чрез коронната си чакра(а след време и чрез други чакри). Трябва много да обичаме, защото всичко в горните измерения е ЛЮБОВ. Любовната структура проправя пътя за нагоре. Без Любов няма божествено царство, няма божествено Единство. Горе всички сме ЕДНО и Всичко е ЛЮБОВ. Един дървояд може с времето да разруши цяла къща – затова Нелюбовни същества не се допускат в Царството на БОГ. Всичко, всичко, всичко след осъзнаването е ЛЮБОВ.

ГЛАВА 3 -   СЪВЕТИ ПО ПЪТЯ:

На всяка храна преди приемане – изпращаме безусловна любов и благодарим. Изпращаме безусловна любов и благодарим – при приемане на лекарства, преди отварянето на кутия цигари (ако пушим), преди отпиване от чаша алкохол или друго питие, при влизане в заведение, болница, офис, къща – всякакъв друг обект. Изпращаме безусловна любов и благодарим – към растенията в двора, към животните, към всичко което виждаме. Любов и Благодарност към – въздуха който дишаме, към днешния ден, към хората до нас, към предметите около нас, дори за това, че можем да се движим, да говорим, да чуваме, да се радваме, да живеем – използваме визуализацията.
Стремим се да не гледаме телевизия, да не слушаме новини – по-добре приятна музика, да излизаме често в природата, да говорим на животните, на растенията, на нашите човешки клетки – всички ни чуват и ни обичат. Отказването от месо ще дойде, когато трябва – при мене се случи преди 6 месеца.
Телата ни ще се преобразуват от въглеродни към силициеви – добавя се един атом. Колко е божествено и лесно всичко ! Това ще са телата, с които ще влезем във възнесението. Какво е Възнесение, какво очакваме във живота след възнесението – вижте главата „Нов Свят“.
Разберете – живеем тук на Земята в този живот – в една голяма илюзия.
За всичко слушай СЪРЦЕТО си.
Свързването с Бог – е вървене по един път – собствения. Всеки има индивидуален път, те могат да се пресичат някъде, на места да вървят успоредно – но това е нашия ПЪТ. Исус беше казал – „Аз съм ПЪТЯ, и ИСТИНАТА и ЖИВОТА…“. Намерете Вашия ПЪТ, Вашата цел. По пътя върви АЗ СЪМ, и мога да питам ОТЕЦ за разклонения и насоки, но ще вървя АЗ и изводите и поуките, ученето и майсторството са за МЕНЕ. Когато поседнем за почивка и размишление , изведнъж може да видим подобно нам полупрозрачно тяло как се отделя от НАС и застава редом до нас. Ако се вгледаме – виждаме БОГ ХРИСТОС. Той винаги е с нас, в нас, Христовото съзнанение ни е Божествено вградено. Ние сме едно. Можем да разговаряме спокойно с Христос, той винаги ще ни каже ИСТИНАТА. След това може да си вървим по ПЪТЯ, знаейки ИСТИНАТА и навлизайки с безусловна любов в ЖИВОТА. Това е Божествения път, това е пътя за дома. Вървейки по пътя – изпълняваме мисията си в Божествения План. ПЪТЯ е вечен и безсмъртен – Душата и Духа са безсмъртни. Само невъзнеслото се тяло остава в плътта на Земята.
Раздаването от себе си, раздаването на всичко което си ти, усещането за даване - е любов на съпричастие. Усещайки отдаването от сърце – е съпричастие. Ние не само спазваме Вселенските закони – ние сме съпричастни с тях.
Какво е духа – насочения АЗ. Душата е компютъра на АЗа. Съзнанието е мислено прокарания кабел от Душата към Духа. С Духа се стига навсякъде – Душата записва неговите обхождения и контактува със съзнанието. Докоснат ли се духовете ни – Ние Сме ЕДНО. А те ходят – не ходят – все им се иска да се уединят в Божествения ДОМ, единството в Божествеността е - РАЙ.
-         Изричаме всеки ден :
Ø  „АЗ СЪМ това, което АЗ СЪМ“
Ø  „АЗ СЪМ моето АЗ СЪМ ПРИСЪСТВИЕ“
Ø  „АЗ СЪМ, АЗ СЪМ ПРИСЪСТВИЕ на цялото човечество“
Ø  „АЗ СЪМ БЕЗУСЛОВНА ЛЮБОВ“
Ø  „АЗ СЪМ БОЖЕСТВЕНА СВЕТЛИНА“
Ø  „АЗ СЪМ ИЗПРАЩАМ ОТ МЕНЕ ВСИЧКО, КОЕТО НЕ Е БОЖЕСТВЕНО – СТРАХ, ОМРАЗА, НЕНАВИСТ, ЗАВИСТ, ОБИДА, НЕЩАСТИЕ, НЕДОВЕРИЕ, ЛЪЖА, НЕКА ВСИЧКО ТОВА ИЗЛЕЗЕ И Е ОТСТРАНЕНО ОТ МЕНЕ И ПРИЕМАМ САМО – ЛЮБОВ, СВЕТЛИНА, ИСТИНА, ЗДРАВЕ, БЕЗСМЪРТИЕ, ХАРМОНИЯ, РАДОСТ, ЩАСТИЕ, ИЗОБИЛИЕ, ТОВА КОЕТО ОТЕЦ РЕШИ, ЧЕ Е НАЙ-ДОБРО И НАЙ-ВЪЗВИШЕНО ЗА МЕНЕ. БЛАГОДАРЯ.“
Ø  „АЗ СЪМ, ОБИЧАМ ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ И ИЗПРАЩАМ КЪМ СЪРЦЕТО И - БЕЗУСЛОВНА ЛЮБОВ, СВЕТЛИНА, МИР, ХАРМОНИЯ И – БЛАГОДАРЯ.“
Ø  „АЗ СЪМ БЛАГОДАРЯ НА ВСЕЛЕНАТА, ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ, БОГ ОТЕЦ - МАЙКА, НА ВИСШИЯ СИ АЗ, НА СЕБЕ СИ И ТЕЛАТА СИ, НА ЦЕНТРАЛНОТО СЛЪНЦЕ, НА МОЯ ЗВЕЗДЕН ДОМ И МОИТЕ ЗВЕДНИ БРАТЯ, НА УЧИТЕЛЯ СИ, НА ВСИЧКО В БОЖЕСТВЕНОТО ПРОСТРАНСТВО.“
-         Събудете се с Любов, Преди обяд Обичайте, Бъдете Любов на обяд, следобяд Обичайте, вечер – бъдете Любов, заспете – Обичайки себе си и ВСИЧКО КОЕТО Е. 24 часа /7 дена в седмицата бъдете Любов. Всичко , което виждаме, всичко което докосваме – ОБИЧАЙТЕ БЕЗУСЛОВНО – Това е Пътя. Не се натъжавайте, не унивайте, Не падайте – Изправете се и Обичайте – Безусловно – ТОВА Е. НЕ Е ТРУДНО, НЕ БОЛИ, НЯМА СЪЛЗИ – НО ТОВА Е ПЪТЯ – ВЪРВИ, ВЪРВИ. Ще стигнеш Там – където съм АЗ, Там сме АЗ и ТИ.
-         НИЕ НИКОГА НЕ ГРЕШИМ – движим се по спиралата. Ако БОГ беше сгрешил – щеше ли? да я има тази матрица и НАС. Как се създава ВСЕЛЕНА БЕЗ ГРЕШКИ – С МНОГО, МНОГО БЕЗУСЛОВНА ЛЮБОВ. ЛЮБОВТА – е изключване на грешки. Ако нещо не е ясно – Питайте, ако пак не знаем – не е грешка, а стъпка по ПЪТЯ.
-         БОГ не ни разчита по техниките, мислите, молбите, щенията – БОГ е в сърцето НИ, и акордира струните на Любовта. Той е БЕК Вокал на нашето СЪРЦЕ. Колко е лесно – Обичаш и сърце и БОГ.
-         Като казах Лесно – Всичко в БОЖЕСТВЕНИЯ свят е ПРОСТО. Всичко е толкова просто. Ако Ние не знаем Пътя – Той ни се показва, ако ние нямаме – ни се дава. ПРОСТО Е – БЕЗУСЛОВНА ЛЮБОВ.

ГЛАВА 4 -   НОВ СВЯТ

15.10.2013
КОНЦЕПЦИЯ ЗА НОВ СВЯТ /НОВ ЖИВОТ НА ЗЕМЯТА/ - в Новия Свят се влиза с твоята мисъл, с твоето желание и твоята Любов. Новия свят е в нас – той е такъв, какъвто го създадем. Мислим, визуализираме, Благодарим и създаваме.
-         ТОКА Е БЕЗПЛАТЕН ЗА ХОРАТА – ТОЙ СЕ ДОБИВА НА БАЗАТА НА СВОБОДНАТА ЕНЕРГИЯ ОКОЛО НАС. ТЯ ЗАДВИЖВА ГЕНЕРАТОРИ БЕЗПЛАТНО ВКЛЮЧЕНИ В СЪЩЕСТВУВАЩАТА ЕЛ МРЕЖА.
-         ПАРНОТО Е БЕЗПЛАТНО – ФИГУРИ ОТ КРИСТАЛ, ПОСТАВЕНИ В ПОМЕЩЕНИЯТА НОРМАЛИЗИРАТ ТЕМПЕРАТУРАТА ОКОЛО 23 ГРАДУСА. ОБЩАТА ТЕМПЕРАТУРА НА ЗЕМЯТА, ЧРЕЗ МИСЪЛТА НА МНОГО ХОРА Е ДОВЕДЕНА ДО – МИНИМАЛНА 18 ГРАДУСА, МАКСИМАЛНА – ДО 28 ГРАДУСА. МЕКО СЛЪНЦЕ ПРЕЗ ДЕНЯ, ДЪЖД НОРМАЛНО – ПРЕЗ НОЩТА ОСНОВНО.
-         ТРУД ОТ ХОРАТА – ПО 4 ЧАСА НА ДЕН, 3 ДНЕВНА РАБОТНА СЕДМИЦА. ТРУДИМ СЕ КАТО ТВОРИМ С МИСЪЛТА – БЛАГА, ХРАНА, МАШИНАРИИ ЗА БИТА. ПОМАГАМЕ ЗА БЛАГОДАТ НА ЗЕМЯТА И ДРУГИ ПЛАНЕТИ И ГАЛАКТИКИ. ОТПУСКА БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЕ – ПО ЖЕЛАНИЕ.
-         ПАРИЧНО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ/ПЕЧАЛБА/ - НЯМА, ВСИЧКО ПОЛУЧАВАМЕ ОТ МИСЪЛТА, /ПРИ МИГНОВЕНО ПОИСКВАНЕ/, НАПЪЛНО ЗАДОВОЛЕНИ – БЕЗ ДА ИСКАМЕ ИЗЛИШНОСТИ.БОГАТИ ОТ РАДОСТ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ.
-         ВРЪЗКА МЕЖДУ ХОРАТА/ТЕЛЕФОНИ/ - ТЕХНИКАТА ОТПАДА, ВСИЧКИ КОМУНИКАЦИИ – ТЕЛЕПАТИЧНО. РЕЧТА – САМО ЗА КЕФ.
-         ЕДНО УСТРОЙСТВО ЗА ВСИЧКО – ТЕЛЕВИЗИЯ, ИНТЕРНЕТ, НАУКА, ПОЗНАНИЕ, ТЪРСЕНЕ, ОПОЗНАВАНЕ, ЕЛЕКТРОНЕН ПРИЯТЕЛ И ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ЖЕЛАНИЯ.
-         СЕМЕЙСТВО – ПО ЖЕЛАНИЕ – ДА, НО С 1 ДЕТЕ.
-         ЖИВОТ – ДЪЛЪГ – БЕЗСМЪРТИЕ.ЕДНА И СЪЩА ВИЗИЯ. БЕЗ БОЛЕСТИ.
-         ЛЮБОВ – БОЖИЯ ЛЮБОВ МЕЖДУ ДВАМА.
-         ОТДЕЛНОСТ – НЕ – ЕДИНСТВО НА ВСИЧКИ.
-         ХАРАКТЕР И НРАВ – САМО ЛЮБОВ. НЯМА МАЛКО И МНОГО. ДРУГО – РАДОСТ, ЩАСТИЕ, СЪСТРАДАНИЕ, ОТДАДЕНОСТ, ТВОРЧЕСТВО.
-         ДОМ – АКО НЕ Е НА ПЛАНЕТА В ДОМ, ТО В КОРАБ - В ЕФИРА. НО НАВСЯКЪДЕ ЗЕЛЕНИНА, ЦВЕТЯ, ДЪРВЕТА, ПРЕКРАСНИ ПЕЙЗАЖИ.
-         ТЯЛО – ОСНОВНО ОТ СВЕТЛИНА, ЛЕКО, БЕЗСМЪРТНО, КРАСИВО.
-         ХРАНА – ОСНОВНО ОТ СВЕТЛИНА, А СЛЕД ВРЕМЕ САМО ЕНЕРГИЯ И СВЕТЛИНА.
-         ПОЛИТИКА – НЯМА. СЪВЕТ НА КОСМИЧЕСКИТЕ ОБЩНОСТИ – СЛЕДВАЩ ЛЮБОВ, СВЕТЛИНА И ПОМОЩ НА СТАРИ И НОВИ ПЛАНЕТИ, ПРИ ПОИСКВАНЕ.
-         БОЛЕСТИ – НЯМА. ЩЕ СМЕ СЪС СУПЕР ЗДРАВИ ТЕЛА, БЕЗСМЪРТИЕ, И НИЩО НЕ МОЖЕ ДА НИ РАЗБОЛЕЕ.
-         ЖИВОТНИ – САМО ЗА ПРИЯТЕЛСТВО, НО В ДРУГА ДЪЛГОЖИВЕЕЩА ФОРМА.
-         ПАРИ – НЕ СЪЩЕСТВУВАТ.
-         КЛИМАТИЦИ – НЯМА НУЖДА, КЛИМАТА Е ПО ЖЕЛАНИЕ.
-         БИТОВО ОБСЛУЖВАНЕ – ОТ ТОАЛЕТНИ НЯМА НУЖДА. ОТ ПРАХОСМУКАЧКИ, МИЯЛНИ, ПЕРАЛНИ И ДРУГИ БИТОВИ ДЕЙНОСТИ – ОТПАДАТ – САМИ СЕ СПРАВЯМЕ С МИСЪЛТА.
-         НАУКА – Е ТУК ПАК ЩЕ СЕ УЧИ.КВАНТОВА ФИЗИКА И ДОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕ НА АЗА.
-         ДРУГО – МОЖЕМ ВСИЧКИ ЧУДЕСА,МОЖЕМ ВСИЧКО С БОЖИЯТА ЕНЕРГИЯ И СИЛА.
-         АКО ИМА НУЖДА ОТ ОРЪЖИЕ, ПО ВРЕМЕ НА МИСИЯ НЯКЪДЕ – ТО ТОВА Е САМО МИСЪЛТА, ЕНЕРГИЯТА И ЛЮБОВТА.
-         КОМУНИКАЦИЯ – МИГНОВЕННО СЪС ВСЕКИ, КОЙТО ЖЕЛАЕМ, ВСЕКИ МОЖЕ ДА РАЗГОВАРЯ С МНОГО НА БРОЙ ХОРА.
-         ПЪТУВАНЕ – ТЕЛЕПОРТАЦИЯ. НЯМА ДРУГО ОСВЕН МЕЖДУГАЛАКТИЧНИ КОРАБИ ЗА МИСИИ.
-         ПРЕМИНАВАНЕ ОТ ИЗМЕРЕНИЕ НАГОРЕ – ЗАВИСИ ОТ ВСЕКИ. ОТ НЕГОВОТО ВЪЖДЕЛЕНИЕ И УЧЕНИЕ. НЯМА ТРУДОВ СТАЖ. НЯМА НАСИЛВАНЕ ЗА ПРЕМИНАВАНЕ КЪМ ПО-ГОРНО СТЪПАЛО.
-         ВСИЧКО МОЖЕМ, ВСИЧКО ЗНАЕМ – ПЪЛНА НИРВАНА. НИЙ СМЕ В РОЛЯТА НА ТЕЗИ – КОИТО ДНЕС НИ ПОМАГАТ.
-         ВСИЧКИ СМЕ ЕДНО – ТОГАВА ГО РАЗБИРАМЕ.
-         НЕ БЪРЗАМЕ ЗА НИКЪДЕ – ЗАЩОТО НЯМА ВРЕМЕ.
-         ТВОРИМ ПОСТОЯННО – ЗАЩОТО ВСИЧКИ СМЕ ТВОРЦИ, И САМО ТОВА МОЖЕМ ДА ПРАВИМ. НО ТОВА Е ВСИЧКО. МАКАР, ЧЕ ВСИЧКОТО НЯМА КРАЙ, НЯМА ГРАНИЦИ – СЛЕД ТУЙ НЕ СЕ ЗНАЙ.
-         НЯМА ВРЕМЕ, НЯМА ЧАС – НИЕ СМЕ ВЪВ ВСИЧКО, И ВСИЧКО Е В НАС. СЕГА ЩЕ РАЗБЕРЕМ – КАКВО Е СЕГА. СЕГА ЩЕ УСЕТИМ БЕЗКРАЙНОСТТА И БОЖЕСТВЕНОСТТА.
-         КОЙТО ИСКА МНОГО ДЕЦА – ВСИЧКИ СЪЩЕСТВА В ПО-НИСКО ОТ НЕГОВОТО ИЗМЕРЕНИЕ – СА НЕГОВИ ДЕЦА. ТАКА , ЧЕ ПОМАГАЙ – ЗА ДА ВЪРВЯТ НАГОРЕ.
-         НЕРАВЕНСТВО – НЯМА. ВСИЧКИ ДУШИ СА РАВНИ. ВСИЧКИ ДУШИ СА ЕДНАКВО СИЛНИ И ЛЮБВЕОВИЛНИ. КАУЗАТА Е ЕДНА – ЛЮБОВТА.
-         ЧОВЕК ЗА ЧОВЕКА – Е ВИСШЕ СЪЩЕСТВО.

ГЛАВА 5 -   МОИТЕ ПРИЕТИ ПОСЛАНИЯ ОТ ПРЕДИ ТАЗИ КНИГА
17.06.2013
КОГАТО ЧОВЕК Е БОГ – ТОЙ МОЖЕ ВСИЧКО, КОГАТО БОГ Е ЧОВЕК – ТОЙ ЗНАЕ ВСИЧКО, КОГАТО ЧОВЕКА Е ЧОВЕК – ТОЙ ОБИЧА И Е ОБИЧАН. ВСИЧКО Е ЛЮБОВ, МНОГО ЛЮБОВ – ЛЮБОВТА НА ВСИЧКИ ИЗМЕРЕНИЯ.
18.06.2013
ВЪВ ВСИЧКИ ЗАКОНИ В СВЕТА ИМА ХАРМОНИЯ, ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ, СТРУКТУРА, ПРАВОЛИНЕЙНОСТ, КРАСОТА, ЛЮБОВ, БОЖЕСТВЕНОСТ - НЯМА ПРОТИВОРЕЧИЕ, НЯМА ЛИЦЕМЕРИЕ, НЯМА ДОГМИ. ТЕ НЕ СЕ НУЖДАЯТ ОТ ДОКАЗАТЕЛСТВА, А ОТ - СЪРЦЕ.

ВСИЧКИ ЦВЕТОВЕ ВЪВ СВЕТА - СА ПОДПРАВЕНО ЧЕРНО-БЯЛО.

ВСЯКО НАЧАЛО - ИМА КРАСИВ КРАЙ.

ВСЕКИ ЧОВЕК Е ОБРАТЕН БОЖИ ЛЪЧ.

ВСЯКО ДЕТЕ Е КРАЙНА ТОЧКА НА ЛЮБОВ.

КОГАТО УЧИТЕЛЯ СЕ ЯДОСВА С НАС - ТОЙ НЕ СЕ ЯДОСВА , ТОЙ СЕ УЧИ.ТОЙ Е УЧИТЕЛ, ЗАЩОТО НИЕ СМЕ НЕГОВИТЕ УРОЦИ.

ИМА ЕДИН КОЙТО Е ВАЖЕН - И ТОВА СИ ТИ.

КОЙТО СЛУША СЪРЦЕТО - ПОЧТИ ВИНАГИ ПЕЧЕЛИ.

(БОГ)УЧИТЕЛЯ НЕ ОБИЧА ПОСЛУШНИТЕ УЧЕНИЦИ - А БУДНИТЕ.
НЕ БЪДЕТЕ - А ЛЮБЕТЕ ,НЕ КАЗВАЙТЕ - А ВСЛУШВАЙТЕ.
НЕ Е ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ - А ТУЙ ЩО  ЛЮБИМ . МНОГО СВЕТЕЩИ ИЗГОРЯХА.
ВЯРАТА КОПАЙ СВЕТЕЩ ТУНЕЛ ЗА НАГОРЕ. ВЯРВАЙТЕ - И ЩЕ ЛЕТИМ ЗАЕДНО. ВЯРВАЙТЕ В ТОЗИ - КОЙТО Е НА ВАШТО РАМО. ТОЗ, КОЙТО ВИ МИСЛИ ЗЛОТО - ТОЙ СТОИ ОТСТРАНИ.
НЕ СЕ ОБРЪЩАЙ НАЗАД - (ЗАЩОТО НЯМА ВЧЕРА), НЕ ГЛЕДАЙ НАДАЛЕЧ - (ЗАЩОТО НЕ Е ВАЖНО БЪДЕЩЕТО) - ГЛЕДАЙ ПРЕД ТЕБ - ГЛЕДАЙ ПРЕД СЕБЕ СИ - СЕГА Е ВАЖНО(СЕГА СМЕ АЗ И ТИ ВЪВ ТОЗИ ФИЛМ).
ЗАЛЕПЕНА ГЕРБОВА МАРКА - Е ЧОВЕШКИ ДУХ НА БОЖИЯ СТЕНА.

НИЕ СМЕ ВИЕ(ВИСШИ СЪЩЕСТВА) , ЗАЩОТО ВИЕ СТЕ В НАС.
19.06.2013
ДНЕС СЕ КРИЕМ – И УТРЕ ЩЕ БЪДЕМ НЕВИДИМИТЕ.

ОБИЧАМ – Е РАВНО НА НИЩО. МНОГО ЛЮБОВ – Е ТОВА Е НЕЩО. ЛЮБОВ ЗАВИНАГИ – ЗАВЪРШЕН ЧОВЕК.

ЕНЕРГИЯТА СЛЕДВА МИСЪЛТА – ДА. НО МИСЪЛТА НЕ БОЖИЕ ПРОЯВЛЕНИЕ, А ЧИСТО ЧОВЕШКО НАМЕРЕНИЕ.
20.06.2013
СУТРИН СЕ МОЛИМ И ИСКАМЕ – ВЕЧЕР БЛАГОДАРИМ – ТОВА Е ДНЕС. ВЧЕРА ГО НЯМА, А УТРЕ Е НЕВЯРА.
НИЕ НЕ ИСКАМЕ – НИЕ МОЛИМ, МОЛБАТА Е ВРЪЗКАТА НА МАЛКИЯ АЗ С ВИСШИЯ АЗ.
ОБИЧАЙТЕ И БЛАГОДАРАТЕ – САМО ТАКА МОЖЕМ ДА СЕ КАЧИМ НА ВЛАКА ЗА СЛЕДВАЩОТО ИЗМЕРЕНИЕ.
ТАМ НЯМА ГАРИ, НЯМА СПИРКИ, ТАМ СИ КАТО В ОТКРИТИЯ КОСМОС – СТОИШ НО СЕ ДВИЖИШ.
БЛАГОСЛОВЕТЕ И ЩЕ БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ, ПРАЩАЙТЕ ЛЮБОВ И ЩЕ БЪДЕТЕ ДОКОСНАТИ ОТ БОГ – ЧУВСТВОТО Е РАЙ.
МНОГО Е ТРУДНО, В БОРБАТА СИ САМ – НО ИМА ЛИ ЛЕСНО ГОТОВ КОСМОНАВТ. ВСЯКО ДВИЖЕНИЕ НАГОРЕ , Е МНОГО ПО-ТРУДНО ОТ ТОВА НАДОЛУ. ЛЕСНО СЕ ПАДА В ПРОПАСТ, ТРУДНО СЕ ДОКОСВА СЛЪНЦЕТО.
25.06.2013
СВЕТЛИНАТА Е ОТКЪСНАТИ ИСКРИ ОТ БОЖИЯТА АУРА.
МИР, ЛЮБОВ, СВЕТЛИНА.
26.06.2013
НЕ СЪБУЖДАЙ ЗАСПАЛИЯ – ТУЙ Е ОПАСНО ЗА НЕГО И ЗА ТЕБЕ, ВИЖ ПОДРАСТВАЩИТЕ ЦВЕТЯ СРЕД БУРЕНИТЕ – ТЕ СА БЪДЕЩАТА ГРАДИНА НА ЗЕМЯТА. ОБИЧАЙТЕ ГИ – И ТЕ РАСТАТ, БЛАГОДАРИ ИМ – И ТЕ ЦЪФТЯТ.
27.06.2013
НЕ ЖАЛЕТЕ И НЕ ГОВОРЕТЕ ЗА УМРЕЛИЯ, ОБИЧАЙТЕ И БЛАГОДАРЕТЕ НА ДУШАТА  И ДУХА МУ.
ДУШАТА НЕ СЕ ДУШИ И ЗАДУШАВА, ТЯ СЛЕДВА СВЕТЛИНАТА.
ОБЕЩАВАМ – ДА НЕ АТЛАНТСТВАМ С ЕНЕРГИЯТА .
28.06.2013
АКО ЛЮБОВТА ИМА СТЕПЕНИ – НИЕ, НЕ ТРЯБВА ДА ПАДАМЕ ПОД ПЪРВА.
ОБИЧАМЕ, БЕЗ ДА НИ ОТВРЪЩАТ, ДАВАМЕ - БЕЗ ДА ИСКАМЕ, ГОРИМ И ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СВЕТИМ. ИЗЛЪЧВАМЕ ЛЮБОВ – НЕ ТЪРСИМ ОБИЧ, ИЗПРАЩАМЕ ЦВЕТЯ – НЕ ЧАКАМЕ – БЛАГОДАРЯ.
ОТКАКТО ДУШАТА СЕ ПРЪКНЕ – ТЯ ПЪРХА, ИНАЧЕ ЗАГИВА ФИЗИЧЕСКОТО ТЯЛО.
АКО ИСКАШ НЕЩО – ПОМОЛИ, АКО БЛАГОДАРИШ – ТО ВЕЧЕ Е СТАНАЛО.
02.07.2013
ЕДНО Е ДА РАБОТИШ, ДВЕ Е ДА МИСЛИШ, ТРИ - Е ДА ТВОРИШ. И ТРИТЕ СА БОЖИ ДАР.
БЛАГОДАРИ, И ПАК БЛАГОДАРИ, ВИНАГИ БЛАГОДАРИ. ТОВА Е ОТГОВОР - НА МУЛТИВСЕЛЕННАТА ЛЮБОВ, ТОВА Е СЪЗЕРЦАНИЕ В БЪДЕЩЕТО. БЛАГОДАРНОСТТА - Е ЗНАК НА БЛАГОДАРНОСТ. ВСИЧКИ БЛАГОДАРЯТ, ВСИЧКИ ОБИЧАТ. НО ДАЛИ АЗ СЪМ ВСИЧКИ. ГОРЕ ВСИЧКИ СМЕ ЕДНО - ЕДНА МИСЪЛ, ЕДИН ЛЮБОВЕН ЛЪЧ, ЕДНА СВЕТЛИНА - ЗНАЧИ ГОРЕ АЗ СЪМ ЕДИН ОТ ВСИЧКИ. БЛАГОДАРНОСТ - ОТ ВСИЧКИ ЗА ЕДИН, ЕДИН БЛАГОДАРИ ЗА ВСИЧКИ.
АКО НЕ МЕ РАЗБИРАТЕ - НЕ МИ БЛАГОДАРЕТЕ, АКО НЕ МЕ ВИЖДАТЕ - НЕ МИ БЛАГОДАРЕТЕ.
НЕ СЕ НАРАНЯВАЙТЕ - А СИ БЛАГОДАРЕТЕ. БЛАГОДАРНОСТТА - ЩЕ ТИ ОТВЪРНЕ СЪС ЛЮБОВ.
КОГАТО БОЖИ ЛЪЧ ТЕ ПРОБОДЕ - ТОЙ НЕ УБИВА, ТОЙ ТЕ ПРАВИ БЕЗСМЪРТЕН И БЛАГОДАРЕН.
БЛАГОДАРЕТЕ – И ЩЕ ПРЕБЪДЕТЕ. ЩОТО НЕ ВИЙ ЗНАЕТЕ ВСИЧКО И МОЖЕТЕ ВСИЧКО – ТО ВИ СЕ ДАВА.
06.07.2013
ВЕЧНОТО В ИЗМЕРЕНИЯТА Е – ЕНЕРГИЯ И ЛЮБОВ. ЧУВСТВАЙТЕ Я, ДОКОСВАЙТЕ Я, ПРИЕМАЙТЕ Я И ПРЕДАВАЙТЕ Я - ТЯ Е ЧАСТ ОТ ВАС И ВИЕ СТЕ ЧАСТИЦА ОТ НЕЯ. ЕНЕРГИЯТА И ЛЮБОВТА СЪЗДАВАТ, ТЕ ТВОРЯТ – СЪТВОРЯВАЙТЕ ВСИЧКО СЪС ТЯХ. ИЗПОЛВАЙКИ ГИ – НЯМА НИКОГА ДА СГРЕШИТЕ.
ОБИЧАМ ВИ – ОБИЧАЙТЕ СЕ И ВИЕ, БЛАГОДАРЯ ВИ – БЛАГОДАРНИ БЪДЕТЕ И ВИЕ, ТВОРЕЦА Е С ВАС , И АЗ СЪМ ВАС – ВИЕ СТЕ НЕДЕЛИМАТА ЧАСТ. АЗ СЪМ ЛЪЧ ОТ МОЯ АЗ, АЗ СЪМ ДУША ОТ ДОБРОТО – ВСИЧКИ СМЕ ДОБРИ ДУШИ В АЗа. ВСИЧКИ МОЖЕМ ВСИЧКО – ЕДИН МОЖЕ МНОГО. ЗАТУЙ СМЕ ТУКА – ЗА ДА ОБИЧАМЕ, ЗА ДА БЛАГОДАРИМ И ДА СЪТВОРИМ. ДОКОСНЕШ ЛИ ЕНЕРГИЯТА – ДОКОСВАШ ЛЮБОВТА, ОБИЧАЙ – И СИ ПЪЛЕН С ЕНЕРГИЯ. ВСЯКО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЕНЕРГИЯТА – ВОДИ ДО ЛЮБОВ. НЕ ОСТАВЯЙТЕ БОЖЕСТВЕНАТА ЕНЕРГИЯ ДА БЛУЖДАЕ , ТЯ Е ВЪВ ВАС – ДАЙТЕ И ПОСОКА.
14.07.2013
НИЕ НЯМАМЕ СИЛА КАТО БОЖИЕ ЧЕДА. НИЕ СМЕ СИЛНИ КАТО ЧАСТ ОТ БОГА. НИЕ СМЕ БОГ, И БОГ Е В НАС. КОГАТО НИЕ ИСКАМЕ – ТОЙ СЕ РАДВА, КОГАТО НИЕ НЯМАМЕ – ТОЙ НИ ДАВА. ВРЪЗКАТА НИ С БОГ Е ДВУПОСОЧНА – ТЪЙ КАКТО ВРЪЗКАТА НИ С БЛИЖНИЯ. НИЕ НЕ МОЛИМ БОГ – ОБРЪЩАМЕ СЕ КЪМ БАЩА, НИЕ НЕ СЪДИМ БОГ – ОСТАВАМЕ НЕРАЗБРАНИ. ХРИСТОС Е БОЖИ СИН, И НИЙ СМЕ НЕГОВИ ДЕЦА – НО ТОЙ ПЪРВИ ГО НАРЕЧЕ БОГ-ОТЕЦ.
06.08.2013
ФИЗИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ - МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНЯ ОТ ДУХОВНОТО. СИЛАТА И ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА ДУХОВНОТО, ЩЕ ДОВЕДАТ ФИЗИЧЕСКОТО ДО ВЪЗДИГАНЕ. МНОГО СКОРО, ВСЯКО ИЗОБРЕТЕНИЕ – ЩЕ Е ЕНЕРГЕНИЗИРАНО СТАРО. ЩЕ МИСЛИМ И РАБОТИМ ДОТАМ – ДОКАТО ДАДЕМ ЕНЕРГИЯ НА ТОВА , ЗА КОЕТО МИСЛИМ. ВСЯКА МИСЪЛ И ИДЕЯ ЩЕ СТАНЕ – ПРЕДМЕТ, ЕНЕРГИЯ БОЖЕСТВЕНО ЕНЕРГЕЗИРАНЕ. ВСИЧКО ЗА НАС НОВО – Е, МИСЛЕЩА ЕНЕРГИЯ В ДЕЙСТВИЕ. ВРЕМЕ Е ДА НЕ СЕ БАВИМ – ВРЕМЕ Е ДА ЕНЕРГЕЗИРАМЕ. ВСИЧКИ СМЕ ДУШИ ИЗПОЛЗВАЩИ И РАБОТЕЩИ С ЕНЕРГИЯ – ТЯ НЯМА ГРАНИЦИ, НЯМА ВРЕМЕ, НЯМА ИЗМЕРЕНИЕ. ДОКОСВАМЕ ЕНЕРГИЯТА – И СМЕ ТАМ. НИЕ СМЕ ВРЕМЕННО ФИЗИЧЕСКИ – ДАНО РАЗБЕРЕМ ТОВА. НИЕ СМЕ ПОСТОЯННО СИЛНИ – ДАНО ПОМОГНЕМ В СЕГА. НИЕ СМЕ ТУК – ЗА ДА РАБОТИМ ЗА БЛИЗКИТЕ ДУШИ. АКО НЕ ДЕЙСТВАМЕ – ОТБЛЪСКВАМЕ ЕНЕРГИЯТА. ВСЕКИ ЖАДЕН – ПРИЕМА ВОДА, ВСЕКИ ГЛАДЕН – ПРИЕМА ХРАНА, ВСЕКИ ТЪРСЕЩ – ПРИЕМА ЕНЕРГИЯ. ТЯ НЕ ЗАМЕСТВА ХРАНАТА И ВОДАТА – НО ТЯ НИ ДАВА ТОВА, КОЕТО ТЕ НЕ НИ ДАВАТ. НИЕ ВЪРВИМ, ПОМАГАМЕ, ТВОРИМ – И ВИНАГИ ТВОРИМ. НИЕ НЕ ГОВОРИМ, НИЕ НЕ ДАВАМЕ НАСТАВЛЕНИЯ – НИЕ МИСЛЕНО  ПРАЩАМЕ ЕНЕРГИЯ И НАСОЧВАМЕ БОЖИЯТА ПРОМИСЪЛ. БОГ НЕ ДАВА – НА НАС НИ Е ДАДЕНО, БОГ НЕ НИ КАЗВА – НИЕ ЗНАЕМ, ВСЯКА ДУША Е ЗАРЕДЕНА ПРИ ЗАРАЖДАНЕТО СИ.


11.08.2013
САМО БЛАГОДАРНОСТ – И РАСТЕНИЯТА ЩЕ РАСТАТ, САМО БЛАГОДАРНОСТ И ЖИВОТНИТЕ ЩЕ ПРЕБЪДАТ. МИГ НА БЛАГОДАРНОСТ – И ЗЕМЯТА Е В 5-ТИЯ СВЯТ. НИЕ СМЕ ТУК ЗА ДА ПРАЩАМЕ ЛЮБОВ И БЛАГОДАРНОСТ. НАШИ БРАТЯ НЕ – НО МОЛИМ СЕ ДА РАЗБЕРАТ И ОСЪЗНАЯТ ТЕ, ЧЕ НЕ ИСКАНЕТО, А БЛАГОДАРНОСТТА Е ПЪТЯ ПОЛУЧАВАЩ. МНОГОКРАТНО БЛАГОДАРИ – И ВИЖДАШ СВОИТЕ МЕЧТИ. КОГАТО БЛАГОДАРИМ – ПОСРЕЩАМЕ НА ПРАГА ДАДЕНОТО. НЯМА СМИСЪЛ ДА ИСКАМЕ, ТО ВСИЧКО ОТДАВНА Е ДАДЕНО, САМО ЧРЕЗ БЛАГОДАРНОСТТА ЩЕ ГО ДОКОСНЕМ. КОЙТО БЛАГОДАРИ – НЕ ОСТАВА ЖАДЕН, КОЙТО Е НАХРАНЕН – Е БЛАГОДАРЕН. БЛАГАТА ДУМА – Е, БЛАГОДАРЯ. БЛАГОДАРЕТЕ НА ВИСШИЯ АЗ – ЩЕ СТЕ АЗ. БЛАГОДАРЕТЕ ДНЕС, ЧЕ ИДВА УТРЕ – БЛАГОДАРЕТЕ УТРЕ, ЧЕ ДНЕС Е ВЧЕРА. МНОГО ЗНАЕМ – БЛАГОДАРИМ, МНОГО МОЖЕМ – БЛАГОДАРИМ,  МНОГО ЩЕ ИСКАМЕ – АКО БЛАГОДАРИМ. ЗНАЕНЕТО И МОЖЕНЕТО – Е РЕЗУЛТАТ ОТ БЛАГОДАРНОСТТА КЪМ БОГ. СЛЕД НЕЩАСТИЕ – БЛАГОДАРИМ, АКО СЛЕД ЩАСТИЕ БЛАГОДАРИМ – ЩЕ БЪДЕМ ПОСТОЯННО ЩАСТЛИВИ. БЪДЕТЕ ВЕЧНО БЛАГОСЛОВЕНИ И БЛАГОДАРНИ.
27.08.2013
РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ ЩЕ ДОЙДЕ ДЕН, КОГАТО НЕРАЗБРАНОТО ДНЕС ЩЕ РАБЕРЕМ И ОСЪЗНАЕМ. ЛЮБОВТА ЩЕ ИЗПЪЛНИ СТАЯТА С НАДНАЛЯГАНЕ, ЗА ДА СЕ ЧУВСТВА ДОБРЕ ЧОВЕК ПО ФИЗИЧНИТЕ ЗАКОНИ, ЩЕ БЪДЕ - ЛЮБОВ +. АЗ ВИ КАЗВАМ – НЕРАЗБРАНАТА ЛЮБОВ, НЕ Е МИНУС, ТЯ Е ГРЪМ В ЯСНО ВРЕМЕ. ЩОТО, АКО БЕ ГРЪМ ПО ВРЕМЕ НА БУРЯ – НЯМАШЕ ДА СЕ ЗАМИСЛЯ НАД ЛЮБООТДАВАНЕТО. НОРМАЛНОТО Е НОРМАЛНО С МАЛКО ЛЮБОВ – АЗ ИСКАМ И АЗ ДАВАМ, Е МНОГО ЛЮБОВ. АЗ МОЛЯ БОГ – ДА СЕ ВЪРНА В СЛУЖЕНЕ НА БОЖИЕТЕ ЗАКОНИ, АЗ ЗНАМ, ЧЕ СЪМ ЛЮБИЛ И ПРЕДИ, АЗ ЗНАМ, ЧЕ СЪМ ИСУСТВАЛ И ПРЕДИ. НЕРАЗБРАНИЯ ИИСУС ХРИСТОС Е СРАВНИМ САМО С ПРОЩАВАЩИЯ ИИСУС ХРИСТОС. ТОЙ Е ПРОСТИЛ, ЗАЩОТО БОГ В СЪРЦЕТО СИ Е ВНЕДРИЛ - АЗ ТОВА ИСКАМ. ТОЗ КОЙТО НЕ ОБИЧА – ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА ПРОСТИ. ГОСПОДИ, АЗ ЩОМ ТЕ ТЪРСЯ - ЩЕ ТЕ СРЕЩНА НЯКОЙ ДЕН. АКО МУЛТИВСЕЛЕНАТА Е КОСМОС, ТО КОСМИЧЕСКИ БОКЛУК ЩЕ СА – ОМРАЗА, ЛЪЖА, ГНЯВ, ЗАВИСТ, ТЪМНИНА. ОБРАТНОТО, КОСМИЧЕСКИ БЛАГОДАТ ЩЕ ТРЕПТИ ВЪВ ВИБРАЦИИТЕ НА – МИР, ЛЮБОВ, СВЕТЛИНА, ИСТИНА, ЩАСТИЕ. ДВЕТЕ ПРОТИВОПОЛОЖНОСТИ И ПРИ СРЕЩА – НЕ СЕ КАРАТ, НЕ СЕ УНИЩОЖАВАТ – ЗАЩОТО ВСИЧКИ СА БОЖИЕ ПРОЯВЛЕНИЕ. ПЪРВИТЕ НИ СЛУЖАТ ЗА УРОК ПО ЗАБРАВА, А ВТОРИТЕ ЗА ПРИЛОЖЕНИЕ СЛЕД НАУЧЕНОТО, ЗА ВЕЧНО ИЗПОЛЗВАНЕ.
29.08.2013
НЕ ОТХВЪРЛЯЙ МОЕТО КАЗАНО СЕГА, ЗА ДА НЕ СЪЖАЛЯВАШ ЗА УТРЕШНОТО РАЗБРАНО. ЕДИНСТВЕНОТО УТВЪРЖДЕНИЕ Е – ЛЮБОВ – ДНЕС И УТРЕ. АЗ ТЕ ЧУВАМ, АЗ ТЕ РАЗБИРАМ , АЗ ТЕ ОБИЧАМ – НО ЧУЙ БОЖИЕТО В СЪРЦЕТО СИ. НИЕ СМЕ БОЖИЕ ДЕЦА – НО БОЖИЕ ЛИ СА НАШИТЕ СЪРЦА, НО БОЖИЕ ЛИ СА НАШИТЕ НАМЕРЕНИЯ И ЩЕНИЯ. ЩЕМ ЛИ ИСТИНАТА В НАС – ИСТИНСКО Е НАШЕТО НАМЕРЕНИЕ. ДУШАТА + - Е ЕНЕРГИЯ БЕЗКРАЙ. АКО ИСКАШ ДА ВДИШАШ БОГ – ЗАПАЛИ ЦИГАРА. АКО ИСКАШ ДА ВИДИШ БОЖИЯ ОГЪН – ВИЖ ПЛАМЪКА НА ЦИГАРАТА. ПОДДЪРЖАНЕТО НА ТОЗИ ОГЪН НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА Е С ПУШЕНЕ. БОЖИЯ ОГЪН, НЕ ЗНАЧИ МНОГО ЗАПАЛЕНИ ЦИГАРИ – А ЛЮБОВНА ТОПЛИНА. ЗАЩО ПЛАЧА ГОСПОДИ – НАЛИ СЪМ МЪЖ? ЗАЩОТО ЧОВЕШКАТА ФОРМА Е ЧУВСТВЕНА – В ГОРНИТЕ ИЗМЕРЕНИЯ ЧУВСТВАТА СА – ПЛАЧ БЕЗ СЪЛЗИ – ЗАЩОТО РАДОСТТА И ЩАСТИЕТО ГИ ИЗТРИВАТ. ГОСПОДИ – ТИ МЕ ВКАРА В ТОВА ХОРО, ТИ МЕ ПУСНИ ОТ НЕГО. ЧУВСТВАТА НИ СА ДАДЕНИ В ТОВА ИЗМЕРЕНИЕ – ДАЙ НИ СЪИЗМЕРИМИ НАГОРЕ – БЛАГОДАРЯ. КАПКАТА ОТ ОКЕАНА Е СЛАБА САМА – КАПКАТА В ОКЕАНА – Е СИЛА БЕЗКРАЙ, СЪЛЗАТА Е КАПКА – НО ЧУВСТВЕНАТА СИЛА В НЕЯ – БОРИ ОКЕАНИ.
13.09.2013
ВЯРАТА Е – НАСОЧЕНА ЛЮБОВ КЪМ БОГ. ПЪТЯ КЪМ УСИЛВАНЕ НА ВЯРАТА Е – ЧРЕЗ БЛАГОСЛАВЯНЕ. СИЛНО ВЯРВАЩИЯ МОЖЕ ДА ВИЖДА ПРЕЗ СТЕНА. ЗА ВЯРВАЩИЯ, НЯМА НИЩО НЕВЪЗМОЖНО. КОГАТО ОБИЧАМЕ НАС СИ, ОБИЧАМЕ БОГ, ЗАЩОТО НИЕ СМЕ БОГ И БОГ Е В НАС – ОТ ТОВА ИДВА , ЧЕ ВЯРВАМЕ ЛИ В СЕБЕ СИ, ВЯРВАМЕ В БОЖЕСТВЕНОТО. КОГО ЗАБЛУЖДАВАМ, ЧЕ ВЯРВАМ В ХРИСТОС – АКО ВЯРАТА Е В МЕН, ЩЕ ГО ВИЖДАМ. НЕВИЖДАЩИЯ – НЕ Е НЕЗРЯЩ, ТОЙ Е – НЕВЯРВАЩ. АЗ ВИЖДАМ МОСТА КЪМ ВЯРАТА - ЗДРАВ И СИЛЕН, НО КОГАТО ГО ПОГЛЕДНА ОТСТРАНИ – ВЯРВАЩИЯ МОСТ СЕ СРУТВА. ЗА ДОСТИГАНЕ НА СИЛНА ВЯРА ТРЯБВА – ЛЮБОВ ОТ СЪРЦЕТО ДА БЛИКА, СЪРДЕЧНО ДА БЛАГОСЛОВИМ, ОТ СЪРЦЕ ДА ПРОСТИМ, ОТ СТРАХ ДА СЕ ОТТЪРВЕМ. КАК ЩЕ ВЯРВАМЕ В БОЖЕСТВЕНОТО – А ЩЕ ИЗПИТВАМЕ СТРАХ ОТ ПРЕДМЕТ, ОТ ТЪМНО, ОТ ЧОВЕК. ЗАЩО СЕ СТРАХУВАМЕ – КАТО ВСИЧКО ТОВА Е БОГ, БОЖИЕ ТВОРЕНИЕ. ЗНАЧИ НЕ ВЯРВАМЕ В БОЖЕСТВЕНОТО – ЕТО ВЪРХУ КАКВО ТРЯБВА ДА РАБОТИМ СЪС СЕБЕ СИ. БОГ НИ Е СЪЗДАЛ, НО ТОЙ НЕ СЕ НАМИСА ВЪВ НАШАТА ВОЛЯ И НАШЕТО СЪГРАЖДАНЕ. НИЕ НАИСТИНА МОЖЕМ ДА БЪДЕМ СЪТВОРЦИ СЕГА И В МОМЕНТА – НО НИ ТРЯБВА ЛОСТА – ВЯРА. ДОСЕГА, КАТО СЛАБО ВЯРВАХМЕ – ПАК ДИШАХМЕ С БЕЛИЯ СИ ДРОБ, НО АКО ВЯРВАМЕ СИЛНО МОЖЕМ ДА ДИШАМЕ С КОЖАТА И ОРГАНИТЕ СИ. УБЕДЕННОСТ, ЧЕ ИМАМ ВЯРА – ЗНАЧИ ДУХОВНО ВИЖДАНЕ /ЩЕ ВИЖДАМЕ АНГЕЛИ, БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ, ЯРКИ ЦВЕТОВЕ, СВЕТЛИНА, ЦЕНТРАЛНОТО СЛЪНЦЕ – ОТКЪДЕТО ИДВА ПУЛСА НИ/. ВЯРАТА Е ПОСЛЕДНАТА КРАЧКА – ПРЕДИ ДА МОЖЕМ ВСИЧКО. АЗ ВЯРВАМ – ДА БЪДЕ. ТЪРСЕТЕ ВЯРАТА – НЕ С ОЧИ, НЕ С УШИ – ТЪРСЕТЕ Я СЪС СЪРЦЕТО.
14.09.2013
НЯМА ЗА КОГА ДА ЧАКАМЕ. ТРЯБВА ВЕДНАГА ДА ЗАПОЧНЕМ ДА СЪТВОРЯВАМЕ – СЕГА – ОТ ТОЗИ МИГ. КАКВО ЧАКАМЕ – КАМЕННИ ЯЙЦА ДА БЯХМЕ – ЩЯХМЕ ДА СЕ ИЗЛЮПИМ. СЕГА ЗАПОЧВАМЕ ДА ИСКАМЕ ДА ТВОРИМ, ДА СЪЗДАВАМЕ БЛАГА И ЕЛЕМЕНТИ ОКОЛО НАС, ДА СЕ РАДВАМЕ И ДА ИСКАМЕ ВСИЧКО, ОТ КОЕТО ИМАМЕ НУЖДА. ТО ВЕДНАГА ЩЕ СЕ ИЗПЪЛНЯВА. ВСЯКО МЕЧТАНО ЧУДО – ЩЕ Е РЕАЛНОСТ. ОБИЧАМЕ, ВЯРВАМЕ, ИСКАМЕ – ГОТОВО.ДЕЙСТВАЙТЕ. ТОВА Е. НЕ ТРЯБВА ДА ИСКАМЕ ИЗШЛИШНИ РАБОТИ – ПРЕТОВАРВАМЕ СИСТЕМАТА. ИСКАМЕ И СЪЗДАВАМЕ ВСИЧКО И ЗА ВСИЧКИ – БЛАГОДАРИМ И СМЕ ЩАСТЛИВИ. МИНАЛОТО ГО НЯМА – НИЕ СМЕ В НОВИЯ СВЯТ, НИЕ СМЕ НОВИТЕ ВЯРВАЩИ И ЛЮБЯЩИ СЪЩЕСТВА. ИСКАМЕ ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ЛЮБОВ, РАДОСТ, ЩАСТИЕ, МИР, СВЕТЛИНА. ВСЯКО ДРУГО ИСКАНЕ – ОСТАНА В МИНАЛОТО.КАЗВАЙТЕ – АЗ СЪТВОРЯВАМ, АЗ СЪЗДАВАМ, ДА БЪДЕ – ТАКА ИСКАЙТЕ ВСИЧКО, И ГО ИМАТЕ ВЕДНАГА. НЯМА ДРУГИ ВСЕЛЕНСКИ ЗАКОНИ КЪМ МОМЕНТА – РАБОТИ САМО ЗАКОНА ЗА ТВОРЕНИЕТО, НИЕ СМЕ ТВОРЦИТЕ. НЯМА ЧУДО ВЕЧЕ – ПРОСТО НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ РАБОТИ. НИЙ ТЕЧАЩАТА ВОДА НЯМА ДА Я ОТБИМАВЕ ДА ТЕЧЕ КЪМ СКАЛИТЕ, А КЪМ ПЛОДОРОДНАТА ЗЕМЯ. БОЖЕСТВЕНОСТ ВЪВ ВСИЧКО ВИЖТЕ, И НА СВЕТА СЕ НАСЛАДЕТЕ.
08.10.2013
КАКВО МЕ КАРА ДА ТЪРСЯ
КАКВО МЕ КАРА ДА ГОРЯ,
БОЖЕСТВЕНАТА ВРЪЗКА АЗ СЪБУЖДАМ,
БОГ СЪБУЖДАМЕ И КАНИ ДА ТВОРЯ.
АЗ МИСЛЯ И СЪНУВАМ СИЛАТА ВЪВ МЕН,
АЗ ВЪЖДЕЛУВАМ АЗА,
НО НАБЛИЖАВА – ЗНАМ ТОЯ ДЕН
ЩЕ БЪДА С БОГ, ЩЕ БЪДА ОКРИЛЕН.
И СИЛАТА МЕЧТАНА ЩЕ МЕ ВОДИ,
ЛЕЧЕНИЯ И ЧУДЕСА БЕЗКРАЙ
ТУЙ В МЕНЕ –
АЗ ЗНАМ – И ТИ ЗНАЙ.
И ВСИЧКИ ВЪВ ЕДНО –
ЩЕ СМЕ НЕПОДИМИ,
ЗАЩОТО МНОГО ПРЪСНАТИ –
СМЕ УЯЗВИМИ.
И ЕДИННОТО ВЪВ НАС –
УСЕТИМ ЛИ В ТОЗ ЧАС,
ЩЕ БЪДЕМ СИЛНИ И ЛЮБВИЛНИ,
ЩЕ БЪДЕМ БОГОСТИЛНИ.
В БИТИЕТО СЪМ АЗ,
ЗНАМ – ПОЖЕЛАЛ СЪМ САМ,
И МИСИЯ ЧАКАМ,
ОТГОВОРИ МИ БОЖЕ – ИСКАМ ДА ЗНАМ.
ОБИЧАМ,БЛАГОДАРЯ И ПРОЩАВАМ,
ТУЙ Е В СЕГА,
А ПОСЛЕ Е ВЪЗНЕСЕНИЕ –
И САМО ОБИЧАМ – ДА.
ТАКА ЖЕЛАЯ ДА БЪДЕ,
И ТАКА ЩЕ БЪДЕ – ЗА БОЖИЯ СИН,
ЗАЩОТО ИСКАМ, ЗАЩОТО ЖЕЛАЯ,
ДА БЪДЕ,ДА БЪДЕ – АМИН.
АЗ ДНК-то ПРЕПРАВЯМ,
ВЪВ МЕН И ВЪВ ТЕБ,И ВЪВ ТЕБ,
АЗ СВЕТЛИНАТА УСИЛВАМ,
СВЕТЕЙКИ - С ТЕБ, С ТЕБ.
АЗ СЪМ И РАДОСТ,И ЩАСТИЕ,
И МИР И ЛЮБОВ,
АЗ СЪМ СИНИЯ ПЛАМЪК,
ГОРЯЩ НАД ВСЕКИ ЗОВ.
АЗ И ДНЕС ЩЕ БЪДА
ТЪРСЕЩ И МОЛЕЩ,
ЗАЩОТО, НЕ МОГА ТАКА -
ДА СПЯ И ДА НЕ ТЪРСЯ ЛЮБОВТА.
МОЛБАТА МОЯ,
ГОСПОДЕ - ЧУЙ,
НЕКА СИЛАТА В МЕНЕ,
БЪДЕ БЛАГОСТРУЙ.
ТУЙ, КОЕТО ИСКАМ -
ДА ПРАВЯ ОТВЕДНЪЖ,
ТУЙ, КОЕТО ИСКАШ –
ДА ПРАВЯ МНОГОДНЪЖ.
БОЖЕСТВЕНО СЪМ СЪДАДЕН АЗ,
БОЖЕСТВЕНО СИ СЪДАДЕН ТИ,
И ВСИЧКИ – ТВОРИМ,
ЗА ДА Е БОГА – ЕДИН.
АЗ ГО ИСКАМ,
ТИ ГО ЗОВЕШ,
ВСИЧКИ СМЕ ЗАЕДНО –
В ТОЗ ВОДОВЪРТЕЖ.
АЗ НЕ ИСКАМ - МНОГО СЕГА,
АЗ ИСКАМ ВСИЧКО – БЕЗКРАЙ,
ЗАЩОТО Е МОЕ ПРАВО – РОЖДЕННО,
И АЗ,  И БОГ – ГО ЗНАЙ.
АЗ ЗНАМ – ЗАЩО НЕ СЪМ САМ -
ЗАЩОТО ОБИЧАМ, ЗАЩОТО ЛЮБЯ ,
НАРАВНО СЪС ТЕБЕ И ЦЕЛИЯ СВЯТ -
СВЕТАТА ТРОИЦА И ВИСШИЯ АЗ.
ЗАТУЙ ОБИЧАМ БОГА ВЪВ МЕН,
ЗАТУЙ СЕ ВРИЧАМ В БОГА У МЕН,
ЗАТУЙ ТЪРСЯ БОГА ЗА МЕН,
ЗАТУЙ Е БОГ СЪС МЕН.
БОЖИЯТА ЛЮБОВ ПРИЕМАМ АЗ,
В СЪРЦЕТО, УМА И ДУШАТА,
ЗА ТАЗИ ЛЮБОВ – ГОТОВ СЪМ АЗ,
ДА ТВОРЯ ЗА ДВАМА.
И АЗ, И ТИ - СМЕ ДНЕС ПРИЗВАНИ,
ЗАЩО ЛИ – ПЪРВИ НЕ ТВОРИМ,
ЗАЩОТО ПЪРВИТЕ НЕ СА ПРИЗВАНИ,
НИЙ, ЩЕ ПРАВИМ ТВОРЧЕСТВО – БЕЗ ГРИМ.
ТВОРЕЦА – НЕ Е ПЪРВИ,
ТОЙ, НЕ Е БОЖИЯ ЛЮБИМ,
ТВОРЕЦА СРЕЩА СВОЙТО ВРЕМЕ,
ТОЙ Е – ТВОРЕЦА – СИН.
РОДЕН СЪМ АЗ – БОЖЕСТВЕНО ЗАХРАНЕН,
И ДНЕС СЕ ХРАНЯ - С БОЖИЯ ЛЮБОВ,
ОТ ЕНЕРГИЯ И СИЛА – ДРУГА, НУЖДА НЯМАМ,
ТУЙ НЕ Е МОЯ ЗОВ.
И ДЪЛЪГ ДА Е ПЪТЯ – ТАМ, НАГОРЕ,
КЪМ ВЪЗНЕСЕНИЕ ЩЕ СЕ СТРЕМЯ,
ЩЕ БЪДА ТАМ – КЪДЕТО ИСКАМ,
И ЩЕ ТВОРЯ, ТВОРЯ.
АЗ ВИЖДАМ СВЕТЛИНА,
АЗ ВИЖДАМ – ИДВА,
СЪС ВИОЛЕТОВА ПРЕМЯНА ДНЕС Е ТЯ,
БОЖЕСТВЕНА ЛЮБОВ – ЕДНА.
БОЖЕСТВЕНАТА ОБИЧ - Е ЕДНА,
БОЖЕСТВЕНО ПРИЕМАЩИ – СМЕ ВСИЧКИ ДНЕС,
РАДВАМЕ СЕ, ЛЮБИМ, СЪСТРАДАВАМЕ,
БОГ Е С НАС – ОСТАВАМЕ.
АЗ МОЛЯ ЗА ПОЗВОЛЕНИЕ БОЖИЯТА МАЙКА
ДА ПРАВЯ ТУЙ, КОЕТО ЗНАЯ -
ЧУДЕСА И ТВОРЧЕСТВО БЕЗКРАЙ,
БЛАГОСЛОВЯ – БЛАГОДАРЯ,БЛАГОДАРЯ.
10.10.2013
АЗ СЪМ БОЖИ ЧОВЕК,
И МЕЧТАЯ – ТОЗ ДОМ ПОСТРОЕН
ДА ВИДИМ ДВАМА – ДО КРАЯ,
КАТО ХРАМ – НАВЕКИ ЖЕЛАЯ.
ТУЙ ЗА МИГ ДА СТАНЕ
ЧЕ НЯМА ВРЕМЕ, ЧЕ НЯМА ИМАНЕ,
ДЕЦА ДА ТИЧАТ, ИГРАЯТ,
СЕГА, И НА ВЕКИ – ДА ЗНАЯТ.
БОЖЕСТВЕН ХРАМ – ДОМЪТ МИ ДА БЪДЕ
БЛАГОДАРНИЯ ДОМ
НА БЛАГОДАРНИЯ ЧОВЕК,
ЧОВЕК ДО ЧОВЕКА – И БОГА В ЕДНО.
ЗАЩО МИ Е ДОМ – БЕЗ ЛЮБОВ И МЕЧТИ,
ЗАЩО МИ Е ХРАМ – БЕЗ МОЛБИ,
АЗ ИСКАМ ДОМ - ЗА ЛЮБВИ
ДОМ – ПРЕЛИВАЩ ОТ БЛАГОДАТТИ.
ТОЙ СЪБИРА – И МЕНЕ, И ТЕБ,
ТОЙ ПОБИРА – ДУШИ БЕЗЧЕТ,
И ЛЮБОВ, И ЩАСТИЕ И РАДОСТ СЕГА,
ИЗПЪЛВАТ ГО В МИГ И В БЕЗКРАЙНОСТТА.
АЗ СТРОИТЕЛ ЩЕ БЪДА,
НО НЕ СЪС ЧУК И ТЕСЛА -
А С ДРЪЗКА МЕЧТА,
С ПОВИК В СЪРЦЕТО И МИСЪЛТА.
08.04.2014-30.05.2014
ТОЙ ПОИСКА ДА ПИША СЕГА
НЕЩО Е ВАЖНО – НЕЩО ЗА МЕНЕ – ДА.
-                 СИНЕ, ВРЕМЕТО ВЕЧ ДОЙДЕ,
СЪС ЛЮБОВ ДА ЗАСПИВАШ И СТАВАШ ТИ,
РЕАЛНОСТ ДА СТАНАТ ТВОИТЕ МЕЧТИ
ТВОРИ, ТВОРИ, ТВОРИ – БЕЗ СТРАХ ТИ ТВОРИ.
СТАРТ ЗА ТОВА, ЗА КОЕТО СИ ТУК
ИЗБОРЪТ СВОЙ НАПРАВИ ТИ
НИГОГА НЕ СИ САМ ПОМНИ
И ПО ПЪТЯ СИ БОЖЕСТВЕН ВЪРВИ.
РАДВАЙ СЕ, РАДВАЙ СЕ НЕ НА ШЕГА
ВСИЧКО ЗНАЕШ И МОЖЕШ СЕГА.
БОГ Е ВЪВ ТЕБЕ, БОГ Е СЪС ТЕБ
ТИ СИ БОГОЧОВЕКА – НАВЕК.
ДОЙДЕ ЛИ МОМЕНТА
БОГ ЩЕ ТЕ ДОКОСНЕ ПО ГЛАВАТА
И ЩЕ ЧУЕШ, И ЩЕ ВИДИШ ТИ
ПЪТЯ ОСВЕТЛЕН ЩЕ Е ПРЕД ТЕБ.
АЗ ЩЕ СЛЕДВАМ ВСИЧКО
ЩО Е ЗНАК,
ВОЛЯТА БОЖЕСТВЕНА
ЩЕ Е И МОЯ – ЗНАМ.
АЗ ВИЖДАМ КАК СЕ ПОЛУЧАВА,
АЗ ЧУВСТВАМ, ЧЕ ТОВА Е ТОЙ,
АЗ СЪМ – КОЕТО СЪМ СЕГА,
АЗ СЪМ, МОЕТО АЗ СЪМ ПРИСЪСТВИЕ.
КАБИНЕТ ОТ ДУШИ
В ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА,
ЩЕ ПОСТИГНЕМ СЕГА
НА ТАЗИ ЗЕМЯ.
КАБИНЕТ – Е ВСИЧКИ В ЕДНО,
ВЕДНО СЪС БОГ,
ВЕДНО С ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА,
ВЕДНО СЪЗНАТИ В ТИШИНА.
АЗ ИДВАМ - И ЗАВРЪЩАМ СЕ СЕГА,
ЗАЩОТО ВРЕМЕ Е ДА ПРОМЕНИМ СВЕТА.
БОГ Е ЛЮБОВ
БЕЗУСЛОВЕН СИ ТИ,
-БЕЗУСЛОВНА ЛЮБОВ
И БОГ СИ ТИ.

ГЛАВА 6 -   ПРЕПОРЪЧАНИ ОТ МЕНЕ КНИГИ
1.        ПРИКАЗКА ЗА ЛЮБОВТА И СВЕТЛИНАТА – ДОБРОМИР ПЕНКОВ
2.        АННА БАБАТА НА ИИСУС – КЛЕР ХАРТСОНГ
3.        КНИГА НА ЧУДЕСАТА - Хелън Шукмън и Уилиам Тетфорд
4.        ПАЗИТЕЛИТЕ НА ГРАДИНАТА – ДОЛОРЕС КЕНЪН
5.        ПОИСКАЙ И ЩЕ ТИ БЪДЕ ДАДЕНО – ЕСТЕР И ДЕРИ ХИКС
6.        ДА ЖИВЕЕШ В СЪРЦЕТО - ДРУНВАЛО МЕЛХИЗЕДЕК
7.        Древната тайна на Цветето на Живота - ДРУНВАЛО МЕЛХИЗЕДЕК
8.        МЪДРИ – ТАЛ МАКС
9.        ПОДСЪЗНАНИЕТО МОЖЕ ВСИЧКО – ДЖОН КЕХО
10.   ТЕТА ЛЕЧЕНИЕ – ВАЯНА СТАЙБЪЛ
11.   КОЛОБЪР – СПАС МАВРОВ
12.   ПЪТЯТ НА ПРОБУДЕНАТА ДУША – СПАС МАВРОВ
13.   СИЛАТА – РОНДА БЪРН
14.   ПРОРОКЪТ НА НАРОДА 1 И 2 ДЯДО ВЛАЙЧО – ХРИСТО НЕНЕВ
15.   ТОВА ВЕЧЕ СЪМ АЗ – ЙОРДАНКА НИКОЛОВА
16.   СИЛАТА НА МИСЪЛТА – ПЕТЪР ДЪНОВ
17.   НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА – ВАДИМ ЗЕЛАНД
18.   МАЙСТОРИ В НОВАТА ЕНЕРГИЯ – АДАМУС СЕН-ЖЕРМЕН

      САМОПРИЕЛ И САМОИЗДАЛ :

ЖЕЛЯЗКО МАРКОВ МАРКОВ – 0887352125 – djfero@abv.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар