неделя, 18 октомври 2015 г.

18.10.2015
Приятели,
       Често ми задават въпроса – Откъде идва това което пишеш, Кое те кара да пишеш, Кой те води, Кога Пишеш ?
       Веднага Отговарям – Това е Вътрешния ИЗВОР вътре в МЕНЕ. Това е Духовната Интуиция – Душата - Тя Иска да Расте и Съпреживява. Това е Непрестанната Връзка с Божествения Източник. Това е Живота в Истината. ТОВА Е.......
       Това, Което изливам и Представям като букви, Мисли, Съждения – НЕ Е Човешкия Ум и Логика. Човешкия Ум и Логика Видяхте Докъде Водят. Те са в Непрестанен Контакт и Свързаност с Егото. Те са Производни на Матрицата. Те са Обвързани с Окови и Вериги. Те Стигат до Алчност, Война и Тягостен Живот.
       Само от СЪРЦЕТО може да ИЗРИГНЕ Божествената СВОБОДА, Саво Там е ПЪТЯТ, Там е ИСТИНАТА, Там е Началото и Всичко за Божествения ЖИВОТ.  Всеки Копнеещ за Истината и Божествения Живот, Ще Прозре и Намери Своя Индивидуален Път на Самоосъзнаване, СВЪРЗВАЙКИ се със Сърцето и Влизайки в Свободата на Божествената СВЕТЛИНА.
       Пиша – Когато Усетя Вътрешната Светлина да ме Води. Тогава Душата ИЗЛИВА, а Сърцето Излъчва ИСТИНАТА на Свободното Божествено Същество. Нямам нужда от Теми и Сюжети - Истината е Една. Тя ме Води и Представя Картини и Сцени, Трансформирани до Писмено Изразяване в Текст.
       Всички, Които Пишат и Списват  Нещо Свързано с Духъ, Душата, Сърцето, Истината, Божествения живот, Свободата .... , Го Представят и Изливат, След Влизането си със Собственото Индивидуално СЪЗНАНИЕ във Божествена Връзка и Контакт, със Всемирното и Божествено Съзнание /БОГ/. Тази Връзка Е – Осъществен Контакт чрез ДУХЪ, със Заобикалящите Ни Вечни Вселенски Енергии – Божествена Любов и Любяща Интелигентност.
       Защо САМООСЪЗНАВАМЕ ? Защо Правим Божествения Контакт и Връзка ? Защо Съждаваме и Търсим ПЪТЯ ?     – Защото ДУШАТА го ИСКА, Осъзната Свобода в Съзнанието ни – Търси Връзка с ДОМА и Божествения Източник. Това е Стремеж към Абсолютен Обмен и Единство със Всемирния Създател, Към Връщането Ни в Перфектното Съвършенство – Вечното СЪСТОЯНИЕ на Любов и Светлина. Душата и Омръзна да Стои на ТЪМНО.
       Пиша – Когато ИСКАМ, НЕ ПИША – Когато ИСКАМ. АЗ СЪМ СВОБОДЕН. Чета Когато Искам и Каквото Искам. Оставям за МЕНЕ тази част от Прочетеното и Осъзнатото, Която Вътрешно Почувствам за Истина. Пиша – ЗА ДА Предам Своята СВОБОДА към ВАС. Ако Пишех Всичко и Постоянно – Щях да съм Божествения Писар. Нямаше да ми Остане Миг за Преживявания в Божествения живот.
       Преди 2 дни беше Пресконференцията на иранския учен КЕШЕ. Който се интересува, разбра, че в Основата на Неговите Разработки за Безплатна Енергия стои ЕЛЕКТРОМАГНЕТИЗМА. Той използва свойствата и законите във атомите и ядрата на клетките, за организирано превръщане в действие и работа на ЕЛЕКТРОМАГНЕТИЗМА. Това е ОСНОВАТА и Изначалната ИСТИНА за Духовния живот и Битие. Запомнете това ЗАВИНАГИКъдето има ЕЛЕКТРИЧЕСТВО – има МАГНЕТИЗЪМ, Където има МАГНЕТИЗЪМ – задължително се явява ЕЛЕКТРИЧЕСТВОТО. Това е Основата на Божествения Изначален Взрив, Това е Обяснението и Истината за Силата на Мисълта, Това Стои в Процесите на ЕНЕРГООБМЕНА – Приемане и Отдаване на Енергия. В Човешките Представи,  Свържете Електричеството с БОГ-ОТЕЦ, а Магнетизма с БОГ-МАЙКА. Ще Си Обясните тогава Единството в Действие и Всички сили и Взаимодействия във Всемира. Целия Божествен Закон и Ред се Основава и Тълкува с ЕЛЕКТРОМАГНЕТИЗМА
       Не се Вглъбявайте и Учете, и Мъчите да Осъзнавате Сложното – Съждавайте с Помощта на ЕЛЕКТРОМАГНЕТИЗМА, Тълкувайте Всичко чрез Него. Когато се Стремим към Светлината, Нашето Осветляване – Ние сме Електричество, Тогава Задействания Магнетизъм ще Привлече към Нас Всичко КОЕТО ИСКАМЕ. Тогава Започва Осъзнатото Проявление. Няма Мистични тълкувания и Други Обяснения. Духовния /Божествения ЖИВОТ/ Не е Религия или Мистика – ТОЙ Е Нещо Повече от Наука, Той Е ЕЛЕКТРОМАГНЕТИЗЪМ В ДЕЙСТВИЕ.
       Много Добре ЕЛЕКТРОМАГНЕТИЗМА  е Обяснен и Представен в „ПИСМАТА НА ХРИСТОС“.
       Бъдете СВЕТЛИНА ...... И ТАКА Е ......

Няма коментари:

Публикуване на коментар