сряда, 28 октомври 2015 г.


28.10.2015

Послание от Исус Христос към земните хора


    На Земята не са искали и не искат да вярват в Бог.
    Времето за промени наближава края си, а до хората така и не достигна, че в резултат на вярата и любовта към Твореца, биха могли да се издигнат там, където Твореца и цялото Фино ниво би посрещнал земните души в ново, неизвестно място в Божествената Любов. Колко е прекрасно тук! И ще го видят само тези, които са се определили, които са избрали Бога.
    Промените в пространството са в пълен ход. Урагани, вулкани, пожари, земетресения разтърсват планета та ви все повече и повече.
    Ние дълго не можехме да разберем, защо земните хора вярват, че възнесението на планетата е невъзможно и това са само хипотези, и стигнахме до извода.
    Направихме малко разследване - на Земята бяха изпратени специално обучени души, които направиха това разследване.
    Много души, които не се досещат за нищо и не признават, какво се случва на планетата — живеят в момента тук и сега и не се вълнуват и преживяват за нищо.
    Втората част от населението на планетата, се стреми напред в желанието си да получи това, което не му е нужно за израстване на душата.
    Третата част от населението е готова за прехода, тя е значително по-малка в сравнение с първите две. Тези хора имат нужда само от повишаване на вибрациите и очистване на съзнанието си. Само тази малка част е заинтересована от възнесението на Земята. Тези души са малко, но са достатъчни за издигането на Земята с наша помощ.
    В крайна сметка, до душите на планетата не достига информация за възнесението, за прехода, за финото ниво, за нас. Моят съвет към вас. Разпространявайте посланията, говорете за нас, мислете, мечтайте, призовавайте ни.
    С Любов към вас, Исус Христос.
    Приела: Асхана 26.10.15г.
    Превод: Йосиф Йоргов

Няма коментари:

Публикуване на коментар