понеделник, 14 септември 2015 г.

ТАКА Е…
01.2015
- Вгледай се – и ще ВИДИШ, Вслушай се – и ще ЧУЕШ, Осъзнай и остави се на Потока – и ще ПОЧУВСТВАШ. Влез в Тишината, остави я да те Погълне. Чувствената тишина е в Сърцето. Говоренето замени – с Чувственост, Приемане и Отдаване. Прегърни Душата си. Тя е създадена веднъж  - отдавна, годините и са много – но ако можеш да видиш нейното сияние и младост, ще осъзнаеш Безсмъртието си. Душата е дадена - Съзнанието, Ума и Мъдростта се развиват и усъвършенстват.
- Пристигането У ДОМА – не е влизане в замък. Това е  достигане до онова Божествено изравняване на Нашето Съзнание и Ум, утвърждаване на Безусловната Любов и Светлина в Сърцето Ни, В Телата Ни – и Така ставаме ЕДНО с останалите братя и сестри от Божествения Свят. Ведно с тези, които ни напъстваха и ни подадоха ръка. Ведно с БОГ. Просветлеем ли – сме У ДОМА. Високата вибрация става неразделна част от НАС. По вибрациите ще се Познаем. Край на Илюзията, Край на Експеримента. Добре дошъл – Величествено, с Духовна Мощ, Многоизмерно Божествено Същество.
-  Ние сме израз на светлинния си отпечатък. Това е нашето име и разпознавателен белег във високите измерения. Аз съм това, което излъчвам чрез Светлинния си отпечатък. Това е моето излъчване, това съм Аз в енергийно изражение.
       ...Аз съм И Пътя, И Истината и Живота...Но какво е Пътят - Живот. Живеейки вървим по Пътя и ОСЪЗНАВАМЕ. Значи Пътят = Живота. Какво е Истината и как я Приемаме. Живеейки Приемаме и Утвърждаваме само Истината. Значи Истината = Живот. Всичко, което е казал Христос се свежда до - Живот/Пътят/, Живот/Истината/, Живот/Живота/. Следователно Той казва - Живот + Живот + Живот = Божествен Живот. Какво е Божествен Живот ? Това е Творене от Бог /Майка-Отец/ и Сътворчество от Наша страна. Божествения Живот е Осъзнато Единоначалие - Единство на Духа. Но Бог/Майка-Отец/, не са нищо друго освен Божествения Дух в действие. Значи целия Живот и Всичко Което Е = Многоизмерен Божествен Дух. Божествения Дух е Единното Единствено Едно. Всички, които Осъзнаваме Това образуваме Единството, Живота, Творчеството, Любовта, и излъчваме Светлина. Единствено в цялата Мъглявина е Божествения Дух - Всичко останало, осъзнато, помислено, изговорено, видяно - е Илюзия. Божествения Дух Твори Илюзията, Ние сме герои и участници в Играта/Илюзията/. Когато тази Илюзия достигне Съвършенство/Всички илюзорни същества и събития постигнат високи вибрации и измерения/ - Духът ще прецени и с едно мигване ще превърне Всеобщата Илюзия в РЕАЛНОСТ. Тогава ще е стартовата Дата и точка на Вселенското Раждане. В момента сме във виртуална Реалност - Тренировка и Обучение за Божествения Взрив. Тренажорът и Илюзията ще се превърнат в Действителност и Истина. И Така Е … Докога ? Докато не се появи Бъг в системата, и се наложи Нова Илюзия. Период на Обучение и Рестарт. Това е Изначалната ИСТИНА. Пътят към Реалния Божествен Живот не е лек, но Осъзнаем ли че, Всичко, освен Божествения Дух е Илюзия и Обучение, ще се движим освободени към Божествения Взрив. Той ще бъде едно мигване – филм от лента, ще се превърне в действителност. Героите и ролите ще се запазят в Реалността. Много е Весело – НАЛИ. Благодаря ти Божествен ДУХ.
       Колко Сме далече от Реалността? … Когато Любовта замени обикновенното човешко дишане, когато Радостта и Щастието, станат Единствения стремеж и Битие – Значи ще сме на прага На Въвеждане на Реалността. Първи и готови да преминат от Илюзорния към Реалния Живот засега са – Минералите и растенията. Осъзнатите форми като хуманоидните и други във високи вибрации, имат още да работят до Взрива. На всички форми и същества в Илюзията е даден шанс и затова се изчаква. Осъзнаване, Осъзнаване, Осъзнаване – Божествения Дух има време и търпение. Без пълно Съвършенство на Всичко Което Е – няма да има РЕСТАРТ. Всички имат място в Илюзията и Всички ще заслужат Реалността. Другата Истина – Всички сме ЕДНО – кое е това ЕдноБожествения ДУХ. Той ни Обединява, Той ни Води. Никога не казваме – Аз се Обединям с Божествения Дух – Защото, Аз съм Дух – Част и Едно с Божествения по Рождение. А Рождението е Многоизмерността на Божествения Дух. Духът само ни свързва, Той не може да разделя. От едно сме отделени и към това ЕДНО се стремим. Духът, във Аз Съм Присъствие също има способностите на Божествения Дух – като негово подобие и многомерна частица. Трябва да осъзнаем заложеното в нас и живеейки, да се стремим към Съвершенството на Божествения Дух.
       Ученето и Усъвършенстването никога не спира – нито в Илюзорния, нито в Реалния Живот. Ние получаваме от Духът, но и връщаме към него наученото и достигнатото от Нас. Моя Дух и Божествения Дух са в постоянна връзка и обмен. Същността на Моя път на Духа към по-високите измерения /5,6,7,…/ е Приближаване към Чистота на Божествения Дух. Все по-нагоре – Все по близо до Духът. Това е естествен стремеж. Това е Единния и Единствен Път на Всички Нас. Път с много възможни варианти за достигане до крайната точка – Домът. Вариантите са равни на броя на освободените Душа и Дух. Който бърза – ползва квантовия скок, който не бърза не може да забави другите. Шансът е за всички, Въпросът е да осъзнаем крайната Цел. По Пътя може да се загубят физически тела, Но никога не може да се загуби Душата с Духъ. Нищо не се Губи, Просто всеки си търси ПЪТЯ. Достигането до Върхова точка на Осъзнаване в Илюзията = Пристигане в Стартова точка за Реалността.
28.03.2015
       .....БОГ каза – Всичко СВЪРШИ, Край ,Старт на Възнесението чрез Светлина и Любов, Подготовката БЕШЕ, Пътищата са отворени и Светят, Чакрите работят, Порталите са отворени и настроени. Всеки да си слуша АЗ СЪМ БОГ и поеме по индивидуалния Собствен Път. Помощ винаги ще има. Старта от Моя страна е даден – Приливната Мощна Вълна от Енергия с Безусловна Любов пристига. Готовите, ще я усетите като силен въздушен удар по гърба, като Вихрушка от Любов. Тялото ще усети изтръпване и полазване. Клетките ще Ви докладват РЕСТАРТ. Съзнанието ще разбере, че това е Момента. Продължителността ще е индивидуална. Сърцето не го отваряш за да излезеш – А Да Приемеш Новите Енергии и се включиш във Вселенския компютър. Ще започне Усещане за Вселенско и Абсолютно Духовно Знание. Сърцето ще Знае, Съзнанието ще Въприеме Всичко. Ще дойде усещане за Мощност и Сила. Старт на Божествения Пълен Живот. Състрадание, Благодарност, Любов ще ни изпълнят както Никога досега. Почти Всички от Готовите ще станете Духовни Пътеводачи. Вълнението, Радостта и Щастието които ще последват ще са Неописуеми.
       .... Просто казано Новата Вълна ще представлява Пристигане на Високите Вибрации. Ще се случи казаното – Отделяне на Зърното от Плявата. Няма вече да има Ниски Вибрации – Високи Вибрации. Всичко ще е Единно и Представляващо 5-то Измерното Стъпало. Вибрациите и настройките ще отделят Зърното от Плявата. Зърното – Това представляват тези, които са Подготвени за Издигане в Духовността. Плявата – са останалите, таящи Неверие и Неизчистени за Новото Време. Вибрациите ще ударят и Зърното и Плявата – едните ще се справят с усвояването на Новите Енергии, Другите ще поемат Пътя към свързване с Майката Земя или Възнасяне на Душата към друго Място за Усървършенстване. За Зърното е Ясно – Плявата е сродна характеристика на зърното, ще и се даде шанс пак след Претрансформирания, да се яви някой ден и да Кандидатства за Зърно. И Зърното и Плявата са еднакво Обичани. Разделянето е само по Степен на Осъзнатост , И е Само Временно. Шансът на Плявата не е Единствен – Той е Завинаги Даден. Така че, не Бог ще отсее зърното и плявата – А Пристигането на Новите Вибрации, Новото Издигане, Влизане в Новата Земя, Утвърждаването на Божествения Живот, ИЗБОРА. Плявата пак може да Продължи да не носи Отговорност, но Зърното ще Декларира Своята Отговорност, и ще я Спазва Завинаги. Тоз, който се влее при Творците, е Отговорен за Сътворчеството. Безотговорността беше ДО ТУК. Както свикваме, че Любовта е Основа на Духовността, Така Отговорността е вече неотменно Съпътстваща. Прошка Винаги се ДАВА, и Отговорност Винаги се Носи. Дойде момента - да очакваме Очакваното, Колкото и Неочаквано да е ТО.
01.04.2015
       .... Искрата във Сърцето Разгорете. В Божествен Буен Огън я превърнете. Веч сте Богохора, Веч сте възвърнали се Богове. Божествения Огън в Теб, е символ на Изначалното ти Присъствие, Любов и Светлина от Създателя. Единствен Олтар в Сърдечния Божествен Храм. Тоз Огън не Изгаря, не Боли. Тоз Огън е Чувствената Ти връзка с Мене. АЗ те отделих като искра и АЗ искам да те прегърна с  Огъня във Теб. Растеш ли -  Той Гори. И Искрата виждах, но по Огъня ще те Позная, По Огъня ще те Определя. Там е Той – В Сърдечния Център, Пред Душата, Огряващ Духа и Свързващ Сърцата. Таз Горяща Светлина не е огън от дърва, А е Твойта Сила Сега. Формата и цветът Са Индивидуални – Общото е , че е във Всеки. Говорете Му – Той Ви Чува, Докосвайте го – Той ви Усеща, Искайте Му – Той ще Ви Даде, Галете го – Той ще Расте и Свети Безкрай. Светлината му е Нежна, Течна и Златиста. Тази Огън-Искра е във Слабия и В Силния, Тя е във Телесния и Нетленния. Тя е Вечна. Тоз Огън-Искра Съм АЗ ,Тоз Огън-Искра си ТИ. Духом пред него застани и се Моли, И го Благославяй ТИ. Чувствения Течен Пламък във Сърцето е Мигновената Ти Божествена Връзка. Каналът е Отворен. Ти ставаш – АЗ Съм че АЗ Съм, АЗ Знам че АЗ Знам. Обръщението към Пламъка е - БОГА МИ. АЗ Съм Бог ОТВЪТРЕ - е Монадната ИСТИНА. Сътворчеството С Бог – е Действие на Обединения Божествен Огън. Затуй Свещен е Пламъка на Запалената Църковна Свещ – Ти И Пламъка, Душата и Пламъка, Молбата Ти и Пламъка. Отново Потвърждение на – Вътре и Вън, Горе И Долу. Пламъка в Очите и Бог на Устата. Докосвай Огъня и Като Феникс Възкресни – Любов и Светлина Бъди. Кръста Дървен Ролята си изигра, Пламъка Божествен ще те Възнесе Сега.
04.04.2015
       .... ВъпросКак да възкръсна с моите възможности и се влея със Своята Мощност в Ние Сме ?
       Следва – С това с което разполагаш – Сърце, Божествен Огън-Искра, Дух, Душа и Съзнание. Светлинното и Физическото тяло засега са в едно, но Избора оттук нататък е Мой - Бога Ми. Аз се Самосъздавам от Собствената си Огън-Искра с Помоща на Духъ и Съзнанието. Основата в Мене е Любовта, Градивността е Светлината. Аз Съм Присъствие – излиза и ще носи Отговорност за Самосъздаването Си и Отговорност за Творенията Си. Бога Ми – Аз Съм Самоотговорен пред Себе Си, пред АЗ СЪМ БОГА МИ. Нареждам като Феникс пръкването Ми от Божествения Огън в МЕНЕ. Възкресението Превръщам в Самовъзкресение. Обичам и се Въплътявам в БОГОЧОВЕК. Усещам Готовността Си за Мисията. Самовъзкресението от Центъра на Сърцето образува Вълни от Светлина. Божествено Влизане в Божествен Живот. Силата на Създателя е Моята Сила, Волята на Бог – е Моята Воля, Творението е в Мен – В Моя Дух. Самодостатъчен за Собственото Възкресение. Вече не е нужен Кръст и Разпятие. Нужни са – Любов, Светлина, Божествена Огън-Искра и Дух. Витлеемската Звезда Веч не е на хоризонта, а в Сърцето. Светлината не идва Отвън, а Отвътре. Раждането на Богочовека идва от Вътрешния Божествен Огън (Феникс Въздигане) , С Помоща на Духъ и Собственото Бога Ми Самоосъзнаване. Божественото Съзнание Веч е В Мен, БОГА МИ е В Мен. Самодостатъчен -  Значи БОГ, Значи Самовъзкресение, значи Сам се Роди от Живот за Живот. Защото Искрата-Огън е Вечно жива и Тя Носи само Живот. Това е новото тълкуване на Възкресението, Това е Новото Възкресение. Родих се АЗ от АЗ. Аз Знам че Това Е, АЗ Знам че Така Е. Първо открих Сърцето, после открих ИСКРАТА, Разпалих Я – И Открих Себе Си, Аз Съм Бога Ми. Трудно Беше да Повярвам ,че АЗ СЪМ и в Мене Е, Всичко Което Е. Отговорност нося Пред Себе Си – Значи Пред БОГА МИ, Творя от Себе Си – Значи от БОГА МИ. Аз Съм Това, Което АЗ СЪМ. Многоизмерноста ми значи, че АЗ Съм във Всяка Една Физическа и Квантова Клетка ВЕЧЕ. Аз съм в Моето и До Моето Творение. Силен Като Отец, Любящ Като Божията Майка. АЗ Съм и Мъжкото и в Женското ВТВОРЕН. Колкото повече Осъзнам и се Движа по Спиралата – АЗ СЪМ в Мене ,АЗ СЪМ в Теб , и В Теб, и В Теб … Ние СМЕ ЕДНО. Пълното Осъзнаване - СЛЕДВА.
       АЗ се Родих , АЗ се ПРеоткрих – Благодаря Бога МИ. АЗ съм повече от Жив. АЗ Съм БОГА в Живия Живот – Божествения. Преоткриването, Въкръсването – Туй Е Чаканата Среща СЪС СЕБЕ СИ. Самодостатъчно Е да Самооткриеш СЕБЕ СИ. Обичаш ли се – Обичаш Бога в Теб, Обичаш ли другите Души – Обичаш и БОГ и Себе Си.
       Ако Човешките Правила и Закони се Пренапишат и Всяка Втора Дума е ЛЮБОВ, Те щяха да стигнат Божествените ПРАВИЛА – Там ПИШЕ ЛЮБОВ и Всичко Произтичащо от ЛЮБОВТА. СамоОбичаш ли се – СамоВъзкръсваш. Всичко е в ТЕБ.
       Възкресението Христово ни Напомня , че Всички трябва да СамоВъзкръснем – по Който и да е НАЧИН. Всички Сме Обичани и Всички Сме Едно – Ако не Сега , То ПОСЛЕ.
       Възкресението – Огън, Любов, Дух и Излизане От Огъня . Освобождаване , Пречистване, Свобода – Божествен Живот.

06.04.2015
       НОВО ТЪЛКУВАНЕ /ВЕЛИКДЕН/
       Тълкуване на Метафората Великден
       .... – Влизането на Христос в Ерусалим
Обръщане /Вътре В Сърцето/ към Христовото Съзнание. Усещане за Помощ Духовна, Послание за Събуждане. Получаване Съобщение от Висшия Аз. Начало на Самоосъзнаването.
            - Разрушаване на сергиите до Храма
Пускане на старите регилиозни догми от Сърцето. Не се търгува с Божествената Любов. Ново Начало. Ново Мислене. Изчистване на блокажите. Истината не е в регилиозните водачи, а в Храма и Сърцето. Тяхната Чистота е Свещена. АЗ СЪМ – Мога и САМ.
           - Христовите Изцелителни Чудеса
Който Осъзнае Бога в Себе Си – Е Божествено Всесилен. Той Може Всичко. Вярата – Е Сила и Мощ. Изцелилия Себе Си Отвътре – Е Манна за другите Души. Няма Болести – Има Неверие. Вярвай и Обичай.
       - Покръстване в Реката при Йоан
Пречистване – Но Не в регилиозния църковен кутел, Не с вода, а Потапяне в Течния Огън-Искра в Сърцето и Възлизане с Чиста Светлина, Божествено Съзнание. Отмиване на Егото /Прочистването Му – от него оттърване няма/. Грях не се Пречиства с Вода, а със Смирение, Прошка и Състрадание. Нови Сили и Силна Връзка с Отец-Майка. Възвестяване на Новата Троица – Аз Съм Присъствие, Бог Отец-Майка и Светия Дух обединен с Моя Дух. Тази Троица е Винаги Там – В Сърцето.
           - Последната Прощална Вечеря
Осъзнато Ускоряване на Събитията. Всички Сме Богове, Но Ние Се Вслушваме в Пътя и ще го Ускорим. Това Зависи от Нас. Юда влиза в ролята на квантов ускорител, и чрез предателството ни представя квантовия скок. Групата е готова за Новото , Страхът е Човешко Чувство.
           - Разпятието
Връзката между Небето и Земята. Време за Разделяне с 3D илюзията. Край. Играта Свърши. Време е за ИЗПИТА. Тук Няма Оценки – А Само Преминал – Останал. Посрещане на Новата Енергия и Новия Божествен Живот. Доказване на Невярващите, че Физическата Смърт Не е Всичко. Сбогом на Старите Дрехи. Разделяне с Физическото Тяло – Здравей Светлинно Тяло. Смъртта на Осъзнатия с Вяра – Е Само Телесна. Не Болката на Кръста ни завеща Христос, А Свободата на Духъ. Разпятието е Кратко – Свободата Завинаги. Свободно Мисли, Свободно Обичай. Никой не погуби Исус Духъ – Посегнаха на Тялото на Исус.
           - Възкръсването
Продължаване на Живота с Духъ, Душата и Сърцето. Замисляне – че Не Това е Пътя. Това е Трудния Вариант, Болезнения. Има и Друг Път – Възнесение с Тялото. Възкресението е Въздигане на Душата, Вливане в Пространството на Любов. От Днешна Гледна точка е Нужно – Квантов Скок във Съзнанието, Актуализиране на Софтуера и Драйверите. След Възкресението Духът Знае, че Душата е Безсмъртна. Възкръсването – Беше Урок По Безсмъртие. Потвърждение – Духът на Христос е Общувал с Почти Всеки.
       Всички ще Минем През Възкресението – САМОВЪЗКРЕСЕНИЕТО. И ТАКА Е ........
       Животът Исусов в 33 години бе Живо Слово – Хартиите /Евангелията/ Не са Истината. Словата Му Пребъдват в Нас, чрез Божественото Общение между Братя. Който иска – да Пита Исус.
       На Поздрава „Христос Воскресе“ – отговаряме „И АЗ“ или „и АЗ Възкръснах“. Повече от 2000 години ни се подсказва какво да Направим – И Още не Сме го Осъзнали. Нужно е Осъзнато Възкръсване на Духъ и Приемане от Душата.
11.04.2015
                      НОВА ЗЕМЯ
1.Основа на Всичко – Любовта, Граденето – със Любовта.
2.Всички Човешки Същества – Високо Осъзнати БогоХора.
3.Любов и Светлина – Приемане и Предаване.
4.Всички Сме Обичани Еднакво, Всеки Обича Всеки. Един за Всички, Всички за Един.
5.Проявление на Всичко – Веднага.
6.Безсмъртие на Телата и Абсолютно Здраве.
7.По-Висока Форма на Самообучение.
8.Състрадание към Всички, Прошка за Всичко.
9.Възможности за Завръщане до Дома.
10.Завръщане към Девствената Природа и Проявяване на Цялостната и Красота. Кристални Водни Басейни и Чисто Синьо Небе.
11.Край на Мегаполисите. Чуване на Космичния Мир и Песен. Покой. Изобилие от Висока Форма на Флора и Фауна.
12.Богочовеци и Новите Деца. Вслушване на Всеки Към Всеки.
13.Суперхармония.
14.Абсолютна Истина.
15.Абсолютни Божествени Способности, Сила и Мощ.
16.Всичко Отговаря на Отдадената Любов.
17.Вселенска Връзка. Абсолютно Проявление на Многомерността.
18.Няма Болка, Няма Страх.
19.Живот в Пълна Осъзнатост и Смирение.
20.Каквото на Небето, Това и на Земята.
21.Раят е Тук – и Ние се Къпем в Него.
22.Абсолютна Телепортация, Телепатия, Левитация.
23.Аз и Ти, Ние Всички Сме ЕДНО.
25.04.2015
       .... Всички ще посетим този Киносалон и Всички ще Гледаме Този ФИЛМ. Киносалона е – Връзката с Божественото Царство, ФИЛМА е – ВЪЗНЕСЕНИЕ. Кога ще Тръгнем към Киносалона ? – Когато Достатъчно добре се Центрираме в Сърцето, Когато Получим Усещане за Осъзнаване. Билетът на Касата е – АЗ СЪМ Готов да Проявя Моето АЗ СЪМ ПРИСЪСТВИЕ. Редът и Мястото – указват Центриране в Сърцето. Кинопреглед Няма – Не искаме да Гледаме Назад, Не ни е нужно да Знаем Бъдещето. СЕГА – Ще се Слеем и Съприживеем ФИЛМА. Всички по различни Пътища стигаме до Киносалона, но Всички Знаем за Този ФИЛМ. Киносалона е – Пространство от Божествена Любов.
       Всички, Които четат Това, със Сигурност ще Гледат този ФИЛМ – ФИЛМЪТ ВЪЗНЕСЕНИЕ. Филмът Няма Край – След 3-тото измерение Всичко е Възнесение.
       Този Билет не се Заплаща – Той се Заслужава, Той се Приема с Любов.
       Влезеш Ли в Салона – Сливаш се със Всичко Което Е. Грабването в ЕДНО с ДУХЪ и Душата те ВОДИ. Туй, Което ни Заведе до Салона – То ще е Винаги с НАС – Божественото Осъзнаване за Единство с БОГА, Звездата на Давид – Обединение на Двете Троици.
       Размерът на Киносалона е – Мултивселената.
       Гледай Възнесението – Усети, Съпреживявай, Утвърди и Приеми Истината. Ако не Знаеш Следващия кадър – Той ще дойде. Слей се с Потока. Всичко е ЕКРАН. Приказка без Край.
       Огледайте се – До Вас и Покрай Вас седят Подобните. Вие не сънувате – Вие Приемате Възнесението. Вие Сте Във Възнесението. Само Ти можеш да Изпълниш Своето Възнесение. Пътят е Твой /единствен за Теб/ , ФИЛМЪТ е За Всички.
       Усети Радостта от Визията, Усети Щастието от Кадрите. Постави се на мястото на Главната Роля. Ти си Силен, Ти си Велико Духовно Същество. Знай – Сценарият е Безупречен за Теб. Довери се на Режисьора. Приеми Твоята Истина – Ти вече Знаеш. На Тази Прожекция Всички Знаят и Могат. На моменти си Сам, На моменти усещаш Присъствие до Теб. Никога не си Сам. Едновременно се Учиш от Нововидяното , И едновременно го Предаваш На Тези до Теб.
       Много Интересно ,че Звук в Салона няма. Всичко е Вътречуване. Вътрешния глас си Ти, гласът на БОГ. Туй не е Ново – а Малко Позабравено.
       Изпълнителят на Божествената Воля се Възнася към Своята Мисия и към Дома.
       Какво е Възнесението – Едно Завръщане .
       Времето за тази Прожекция – е СЕГА.

       Това е ФИЛМЪТ. Приятно Гледане.
11.05.2015
       .... Животът е Един ДАР – КоЙто е Божествения Път Към Себе СИ. В Това Пътуване Всеки Пробва Много, Чувства Много, Учи Много – А Всичкото Е – Една Искра В Сърцето, Един Пламък , Светлата Светлина Която Е. Светлината Е ТОЙ – ТОЙ Е. Нужна е Една Мисъл, Нужна е Една Любов , Един Зов към Тази Светеща Любов – И Ти Си Светлина, И Ти Си БОГ, И Ти Си Творец и Създател. Затова Пътя е Твой, Затова Пътя е Единствен, Затова Суетата е Много – За Да Откриеш Дара Божий, Твоята Рожденна Светлина в Сърцето. Нужда от Помощ Нямаме – Нужда от Насочване Имаме. Милиони Пъти Ходиме Вътре, Милиони Пъти Ходиме Вън, Търсим, Горим, Взираме се – А Тя е Винаги Там. Светлия Огън в Центъра на Сърцето е Винаги Там. Виж Го, Докосни Го, Говори с Него, Вспомни си , Моли се, Декларирай Желания и Възнамерения, Обичай Го – И ЗНАЙ ЧЕ Е , ТОЙ Е БОГА в ТЕБЕ и ТИ СИ БОГ СЪС НЕГО.
       Само Кажи „СВЕТЛИНА“ – И се Свързваш с Него.
       Само помисли „СВЕТЛИНА“ – И Пак си Свързан.
        Как е Сътворено Всичко. Всичко Е Любов. Любовта носи и Представя Светлината. Има ли Усещане за Любов – Има Светлина. А Когато Поискаме СВЕТЛИНА, Минаваме през Любовта. Искаш ли Светлина, Искаш ли да я Усетиш – Трябва да Можеш да Обичаш. Обичаш ли Себе Си, Обичаш и Пламъка в Сърцето, Обичаш и БОГА СИ. Поддържането на Светлината – Се Постига с Любов. Светиш Ли – Значи Обичаш Безусловно. И ТАКА Е ...
       Видиш Ли Искрата в Сърцето Си – Значи Си Се Научил да ОБИЧАШ. Вспомнил си си ЛЮБОВТА.
       Всеки Има Бога в Себе Си – Значи Всеки Може Сам да се Възнесе. Примери за Възнесени Майстори – Много. Те са Постигнали Всичко Сами – Намерили Са Божествената Си Стойност, Взели са Божествения Си АЗ. Макар и Енергиите и Времената да са били По Други.
       Някой ще Каже – Значи е Лесно. Туй Вътре, Във Сърцето е Затворено Пространство. Само че Туй Пространство е По-Голямо от Цялата Вселена, По-Чувствено и Необятно от Представите. Искрата е ЯСНА Приятели – Центрирайте Я, Може Би Иска Малко НАДЯСНО.
       Когато Аз Светя, Когато Ти Светиш – Връзката ни е ЛЮБОВ. Аз и Ти сме Безусловно Обичащи Същества. Когато Аз Обичам, Когато Ти Обичаш – Ние Ще Светнем и ще се Открием. Връзката тогава е СВЕТЛИНА. Просто е ТАКА.
       И ТАКА Е ....
       10.07.2015
       Призовавам Ви,
Престанете с неправилното формиране на мисли и процеси в съзнанието Си, и тяхното използване в Духовния ви Живот /Настоящия и Вечния/. Правилното учене да се изразяваме, Ни отваря Нови Врати, и Ни Води към Осъзнато разбиране на Божествения Живот. Какво Искам да Кажа ?
       Не е Правилно да се мисли и говори „АЗ ОБИЧАМ СВЕТЛА“. Любовта не е Глагол, Тя не е Действие. Това, неправилно формира мирогледа и Духовното изразяване У НАС. „Любовта и Обичам“, По Принцип Не Се включват в изречение, изказване или обръщение. „ЛЮБОВ И ОБИЧАМ“ е достигане на Състояние, това е Изначална Субстанция за Всичко, Което Е. Тя е основата на Конструктивния Ум, Божественото Христово Съзнание, Всичко, без което няма Друго. Любовта е Вечност. Тя е Абсолюта на Всички Абсолюти. Тя няма нужда да се изказва/изговаря/ – Достигнатото в Нас състояние на Любов, е Видимо в Спектъра на Светлинното Ни Излъчване, това е Безусловност в Перфектността.
       А Кое е Правилното изразяване ?  -  Аз Разбирам и Приемам Светла, Безусловно. Ние Сме Едно. Аз съм това, което съм Аз – Тя е Себе Си. Тя също ме приема такъв, какъвто съм Аз. Това, ако се Обобщи – е ЛЮБОВ . Приемането и отъждествяването с Едното, с Единството – е ЛЮБОВ. Бог е Любов, Той е Един, Единствен – Ние го Разбираме и Приемаме. Никой, не ни е карал насила да Признаваме Бог. Никой не ни е карал насила да Разбираме и Приемаме Божествената Любов. Ето най-силното Доказателство за ЛЮБОВ. Затова по човешки казваме – Аз обичам Бог, или Бог ме обича. Да, Вярно е. Но Духовно Правилното е – Бог ме Разбира и Приема, и Аз Разбирам и Приемам Бог, и го утвърждавам за свой Единствен Бог. Това е ЛЮБОВ – ПРОСТО И ЯСНО. Приемайте и Разбирайте Безусловно събудените около Нас, Защото това е Любов. Когато, си мислите, че не Обичате някого – Вий Просто не го Приемате, не го Разбирате. Вие си продължавате да излъчвате Любов – Неприемайки го.
       Обичаме ли Себе Си – значи, се Самоприемаме, значи се Саморазбираме. Това означава, че Приемаме и Разбираме Бога в Себе Си, Своята Абсолютна Божественост.
       Какво значи – Оставете Любовта да тече във Вас ?
       - Това Е – Разсъждавай с Бога в Себе Си, Мисли върху Духовния Живот и Мисията си, Питай БОГ, Чакай отговори. Приеми и се остави на Потока. Следвай маркерите. Вие двамата, ще се Разберете и Приемете най-Добре. А ти Друже, щом си тръгнал по Духовния Път, Все нещо искаш да приемеш и да разбереш. Нали.
       Не си мислете, че досега нещо сте грешали. Грешка Няма. Просто уточнение по Пътя. Свикване с ПРАВИЛНОТО. И ТАКА Е ........
       14.07.2015
       Аз Съм, В Пълната и Осъзната Форма, на Абсолютното и Перфектно Приемане и Разбиране. Аз Съм Моето АЗ СЪМ ПРИСЪСТВИЕ. Моето второ ИМЕ е Състрадание и Безусловност. Моят Път е Изливане на Течна Светлина от Чашата /Граала/ в Сърцето. Оттам – Тя което Приливна Океанска Вълна се Излива към Земята, Вселената, Космоса, Всемира. Всичко Прегръщам с тази Вълна, Приемам го и Съм в Единството, Обединеното Съзнание, Божественото Служене на Божествения Син. Моето служене е – Приемане и Разбиране на Божествения Свят, Божествения Живот, Божественото Царство. Моята Звезда е Винаги на хоризонта на Царството на Тишината. Аз Съблякох ЕгоКожата и Изцяло влезнах в Бога в Мен.  Аз се  БогоСъшиХ. Аз се Осъзнах в Цялото си Съвършенство и Перфектност. Аз Слушам изливането на Течната Светлина и Осъзнавам Шепота и. Този шепот е Духовен Урок, Духовно Знание, което попива в Съзнанието ми. Умът Почива – Съзнанието Осъзнава. Всеки е Тук за да Научи нещо, Да Види Нещо, Да осъзнае нещо, Да Премине Кармата си – Аз Съм Тук и Сега за да Ви го кажа ТОВА. Аз не Съм от Тук, Но Сега Съм ТУК ....... Аз не Ви Давам и не Ви Уча – Вий Имате Всичко, Вий Знаете Всичко – Моля Ви Само - Осъзнайте Го.
       Аз Знам Крещящата Пречка по Пътя. Защо Вие не я Чувате. Тази Причина поддържа Човешкото в Човека. Тя така се е впила в теб и те гали така, че оставаш изцяло под нейна Зависимост и Слепота. Това е – ЕГОТО. Егото те поддържа Човек, То не дава Път на Божественото Ти Осъзнаване. Ти Пътнико, към БогоОсъзнаване ли си Тръгнал, ИЛИ към Пирова Маса. Избереш ли Бога , Първо и Най-Важно е – Отпрати Егото. Изключи неговия Омайващ Глас. Приеми Твоя Единствен Учител, Твоя Единствен Бог, Вездесъщия, Всезнаещия, Всемогъщия, Знаещия Всички Въпроси и Отговори. Питай Него, Чуй неговия Отговор, Дай да се Изявява чрез Тебе, и Заедно ще Творите. Служи като Син Божий, А не като Слуга с Его. Служи на Истината и Живей в Божествения Живот с Твоя Бог. Човек със Его – е Винаги Човек, Човек с Бога в Себе Си – е Божи Величествен Син /Христа/. Пак е Просто – АЗ СЪМ, ИСКАМ АБСОЛЮТНО ПРЕМАХВАНЕ И ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ЕГОТО ОТ МЕН И МОЯТА СЪЩНОСТ, И ПЕРФЕКТНОТО ПРИЕМАНЕ В МОЕТО СЪЗНАНИЕ, УМ И ТЯЛО НА ЕДИНСТВЕНИЯ, МОЯТ БОГ. АЗ СЪМ, ПРЕДОСТАВЯМ СЕБЕ СИ НА ОТЕЦ БОГ-МАЙКА, ДА ОСЪЩЕСТВЯВА И ИЗЛИВА ЧРЕЗ МЕНЕ БОЖЕСТВЕНИЯ ИДЕАЛ. АЗ СЪМ В ЕДНО С БОГА МИ.
       „Ти имаш един Бог – Само Мене“. Този Бог не е на Небето, Този Бог е в Тебе, В Сърцето, Той е Твоето АЗ СЪМ ПРИСЪСТВИЕ. Всеки от Нас го има. Възобновете връзката с него, Искайте Щения, Молете му се и го Славете. Към друг не се Обръщайте. Другите ще ви чуят и ще ви отговорят с ЕГОТО си. Тоз Ви Обича Безусловно от Вашето създаване. Егото те обича, само когато го ласкаеш. Твоя Бог и да искаш да го обидиш, Той не се Обижда, Знае само да те Обича. Той е Учител, И Водач, И Истината и Живота за ТЕБЕ. Той е Всичко за Тебе. Не се Самонаранявайте повече – Вие сте нужни на Бога си, Вас ви чакат заедно Много Творения. Его, Его, Колко се радвам, че си Отиде – Боже Мой, Колко съм Щастлив , че си с МЕНЕ. Моля Ви Братя и Сестри – Не усложнявайте Живота Си /ПЪТЯ/ , ПРЕГЪРНЕТЕ БОГА В СЕБЕ СИ, ТВОЯ БОГ.
       Молете се, Искайте и ще ви бъде дадено – Да, Но искайте и Молете Бога в Себе си. Той ще ви Чуе и Изпълни Щенията. Всичко Друго – Е Водене на Записки......
       25.07.2015
       Какво е – Да Си Спасиш Душата ?
       1.Абсолютно отказване от Преражданията, Достигане на Осъзнато Състояние, за Продължаване Божествения Живот от Съзнателната Точка, до която си достигнал. Прераждането е кеф за Егото, И Тормоз за Душата. Прераждането е Нов Урок в Нискити Измерения за Несъбудена Душа.
       2.Абсолютно Спиране на Кармичния цикъл. Край на Кармата. Това значи – Спазване на Божествения Закон и Ред. Цикълът – Живот, Карма, Прераждане – Е Много Стар и Тъп Урок вече. Осъзнатия трябва да излезе от Него. Кармата е Стара, и Нова /Добавена/. Прошката, Декларирането за Отказ и Спазването на Закона и Реда ще ни Помогнат в Освобождаването.
       3. Премахване на Егото, Освобождаване от Централно Заетото Място. Изкарване на Преден и Водещ План – ДУШАТА. Време за Действие с Душата. Свързване на Просветлената Душа и Индивидуално Съзнание със Всемирното Съзидателно Божествено Съзнание /БОГЪ/. Абсолютно Осъзнаване че – Осъзнаем ли , че сме част от Всемирното Съзнание, сме Приели и Признали Бога в Себе Си. Осъзнаем ли , че сме част от Божественото Съзнание, вече Знаем кого Обичаме – СЪЗДАТЕЛЯ.
       Какво е Всемирното Съзнание и Бог /Отец-Майка/ ?
       Всемирното Съзнание е БОГ – Интелигентността /Отец/ и Любовта /Майка/. Това е Ителигентно движещата се Любов във Целия Всемир /Космос/. Това е Създателя. Той Създава, Твори и се Движи из Своите Творения. Поддържа ги и носи Отговорност за Тях....Представете си Голям Балон /колкото Вас/. Целия Пълен с Хиляди малки балони. И Безброй много Светещи Прашинки между тях, в Малките Балони и в Големия Балон. Светлинките е Любящата Интелигентност, Енергията излъчвана и поддържана от Всемирното Съзнание /Бог Отец-Майка/. Тези Светлинки са във Всеки и във Всичко. Те носят Любов и Интелигентност. Те поддържат всички клетки, молекули, същества и Всички Видими и Невидими Форми. Те са Бога. На тях се прекланяйте и Благословете. На тях Благодарете. Те движат Всички Процеси – Създаване,Отглеждане, Хранене, Опазване, Учене, Изпълнение на Желания, Прераждане. Те не Остаряват и не Умират. Те се Самообновяват. Те изпълват Целия Всемир /Космоса +/.
       Космоса е Необятен. Всичко е Съзнание. Има Индивидуално Съзнание, Божествено Съзнание и Всемирно Съзнание. Всяка Форма на Творение – Има Съзнание. Всеки, Който Осъзнае – Кой е Създателя, Каква е Истината за Божествения Живот, И Това, Че Всичко е Енергия Движеща се в Степен На Осъзнатост, Ще е в Пълно Божествено Съзнание /Христово Съзнание/. При достигане на Христово Съзнание и Спазване на Божествения Закон и Ред, ставаш Пълноправен Член на „Божествено Царство“. Това Значи – Сътворец и Живот в Истината. „Душата Знае“ – Туй сте го Чували. Свържи Душата и Всемирното Съзнание, Чрез Твоето Христово Съзнание. Осъзнатата Истина е Христово Съзнание.
       Осъзнай се Братко ......
       Премахни Веригите, Оковите, Блокажите, Човешките Деконструктивни елементи от Душата, И Осъзнавай, Осъзнавай, Осъзнавай ....
       Истината е – Да Разбереш, че Любящата Интелигентност /Енергията/ Движеща се през Твоите Клетки, Ти Дава Всичко. Но Ти , със Своето Съзнание на Неразбиране , я Отблъскваш и Пречиш. Осъзнай, че Нищо не е Против Тебе, Твоето Съзнание - Неосъзнатото, работи срещу Енергията, срещу Създателята Ти. Сам се Блокираш и Отхвърляш Любовта и Светлината. Затова ИСТИНАТА е Осъзнаване. Защо ти е да пътуваш без Истината, Осъзнай Истината и тогава Пътувай. Как се Осъзнава Истината ? – С ПРОГЛЕЖДАНЕ. Който може ще Чуе, Който може ще Види. Възможности Има за Всички – Ако не Сега, То по-късно. Човек не е Незрящ, А е Сляп за Истината. Да лежиш на Егото – Е Най-Човешко. А Кефа е Невероятен – Когато Осъзнаваш Истината – Че си Част от Нещо Голямо, Нещо Велико, Част от Безсмъртието....
       Осъзнай, Разбери и Приеми Истината. Няма Друга Истина.
       Сега разбираш, че Бог не е икона, Бог не е Образ, не е Лик. Бог е Всичко, във Всички, Навсякъде....Няма смисъл да го търсиш и да го викаш. Той е в Тебе – Осъзнавай Го. Единността е – Единно Осъзнато Съзнание. Винаги сме били в Едно със Всемирното Съзнание, То Знае, Ние Трябва да го Осъзнаем.
        Ако Някой ме Пита – Откъде ги Мислиш тия Неща ?
       - Ще му отговоря – Времето Ми ДОЙДЕ.
06.08.2015
       Семейство,
       СЪБУДЕТЕ СЕ, МОЛЯ ВИ, Събуждайки се Сутрин от Сън – СПИТЕ, Работейки през ДЕНЯ – СПИТЕ, Заспивайки Вечер – СПИТЕ. НИЕ СМЕ ЕДНО. Ако в една детска градина 99 % от децата по цял ден спят, с Кого останалите 1 % ще играят, тичат, рисуват, хранят се и учат. Нали на Този 1 % ще им е Скучно, Ще се чувстват Непълноценно, Неистински, Липсват им заспалите другари, ще им е тъжно в Сърцето. И ще питат постоянно – Кога ще се Събудите Приятели ? Почти Така е и При Нас. Ако Осъзнаете Истината за Всемирното Божествено Съзидателно Съзнание, и се наречете Негово Творение – Будни Сте. Обичайте Себе Си – Будни Сте. Стойте в Сърцето – Будни Сте. Приемете Божествения Живот – Будни Сте. Стойте в Постоянно Приемане – Будни Сте. Търсете Светлината – Будни Сте.....
Истината я Знае Истински Събудилия Се, Заспалия живее в Лъжа. А крачката към Истината е – Само една Мисъл, Само един Лъч Осъзнатост. Признавате физическите си родители, Тези които ви Отгледаха Тялото – А Този, Който ви Създаде Душата, Придаде ви Дух, Осветлява Ума и Съзнанието, и е Ведно с Вас в Сърцето? Той Ви Обгрижва Всеки миг, Постоянно, Завинаги, Безусловно – Само трябва да го Приемете и Прегърнете. Това е Истината за него – Създателя. Признание на Твореца, Признание на Божествения Закон и Ред, Признаване на Енергията-Любяща Интелигентност и Всемирното Осъзнаване – Това е Ключът, Това е Порталът, Това си Ти – Христос Бога. Не се Съпротивлявайте на Истината – Тя сама ти се Представя. Истината е в Тебе, До Тебе, Около Тебе. Създателя и Твореца – Е Божествената Животворяща Енергия НАВСЯКЪДЕ И ВЪВ ВСИЧКО – Това е ИСТИНАТА. Ти си Творец – Защото си Част от Тази Енергия. Аз Съм Истината, Ти Си Истината, Ние Сме Истината – Това е Истината.
Осъзнаеш ли, и Приемеш ли Истината Приятелю, Чака ни Път и Творчество в Божествения Живот, В СВЕТЛИНАТА.
10.08.2015
Всичко се Случва Нормално БЪРЗО, Ние го Чувстваме като Забавяне, Защото не Знаем Колко Бавно е Забавянето.
Признайте Божественото във Вас - И сте Открили ИСТИНАТА. Признаете ли Душата и Духъ Си – Отново е ИСТИНА. Говорите ли с Душата, Дерзаете ли с Духъ, Говорите ли на Клетките на Тялото Си – Ето Истински Божествен Напредък.
Дишайте целенасочено и Съзнателно от Сърцето, Като си представяте, че Сте Центрирани в Сърцето. Представете си Ярка, Ослепителна, Златисто-Бяла Светлина, Струяща или Изливаща се около Сърдечната Чакра. Задържайте я Постоянно, когато се сетите.
Сейте с Духъ и Душата, за да Жънете Божествен Живот.
11.08.2015
Нека да направим някои сравнения и изследваме заключенията.
Да сравним и определим какво стои, какво се определя зад - "АЗ", "ЗВЕЗДА", "ДЪРВО", "ЗЕМЯ". Съвсем произволно избрани думи.
АЗ - е Божествено Присъствие, Любов, Светлина, Обогатен с преминаваща през него Любяща Интелигентност /Енергия/. Душа и Дух. Азът – може да е Божествен, Човешки, Висш и всякакъв друг.
ЗВЕЗДА - е Божествено Присъствие, Любов, Светлина, Обогатена с преминаваща през нея Любяща Интелигентност /Енергия/. Душа и Дух. Звездата може да е част от Система, част от Вселена, част от Космоса, част от Всемира. Звездата е със собствена Светлина, но не значи, че  ако е друга структура – Тя не е Енергийна.
ДЪРВО - е Божествено Присъствие, Любов, Светлина, Обогатено с преминаваща през него Любяща Интелигентност /Енергия/. Душа и Дух.
Планетата ЗЕМЯ - е Божествено Присъствие, Любов, Светлина, Обогатена с преминаваща през нея Любяща Интелигентност /Енергия/. Душа и Дух.
 Може и други наречия, елементи, видими или невидими състояния да сравним. Всички имат общи показатели /изразители/. Може по някои черти и стойности да се различават, Но Всичко за което се сетите Е – С Божествено Присъствие и Енергийна Структура.
 Какъв е тогава ИЗВОДА ?
 Всичко във Всемира е ВЕДНО. Всички сме свързани. Всичко е в ЕДИНСТВО. Всичко е Божествено Съзнание в Действие. Всичко идва от Единоначалието и Всичко се Връща към Него. Всичко и Навсякъде е – ВСИЧКО, КОЕТО Е.
 Защо тогава ОПРЕДЕЛЯМЕ нещата /състоянията/, Защо тогава им даваме имена и изразност ? Може на Всичко да му казваме/наричаме/ БОГ /Божествено Съзидателно Съзнание/. Нали Всичко е в Бога и от Бога.
 Защото в Състоянието на Съзнанието СИ, формираме ИДЕИ, СВЯТ, АБТРАКТНОСТ, ДВИЖЕНИЕ, НИВО НА ИНТЕЛЕКТ и СТРУКТУРИ, Които са Нашето Творение. Създаваме Живия Живот и Живеем В Божествения Живот. Да Живеем - е в Основата на Създаването НИ. Когато изпаднем в състояние на ПОКОЙ, Влизаме във Всемирното Божествено Съзнание в ПОКОЙ. Там няма импулси и Творчество, А Абсолютна Тишина, Мир и Спокойствие, там Не мислим и не искаме, там не осъзнаваме, Съзнанието дори е в Релакс. В Покоя няма понятия и елементи, няма образи и движение. Там сме в АБСОЛЮТА.
Така че, Това се двете Състояния на Духъ и Душата. В действащия, Божествен Свят - Осъзнаване и Сътворение, Живот в Действие. И във Всемирен Покой - Пълно Безсъзнание.
 Наричаме нещата така, защото във всяка степен на Самоосъзнатост ни са нужни уроци и произхождащи детайли, чрез които се учим и преминаваме към по-високата степен на Самосъзнание. Нужни са ни декори, елементи, с които си обясняваме Божественото Творчество и Битие. Учим се да ги приемаме или материализираме, за по-щастлив, радостен и разбираем Живот. Замислете се, как само с наблюдението на една птичка, можем да умозаключим и приемем много от Божествения замисъл.
Всичко, което ни заобикаля е нужно, Няма нищо излишно на всеки ЕТАП. Всички уроци са в Нас и около Нас. Всичко, което не го виждаме или осъзнаваме, като Енергийна структура на опрелен детайл или предмет, ще е Видимо в горната степен на Осъзнатост. Това не е Любопитство – Какво е Нагоре?. Това е Привличане към Първоначалната Ни Божествена Форма. Осъзнавайки По Пътя – Вървим към Абсолютно Подобие на Бога.
13.08.2015
Какво е ОТВАРЯНЕ на Сърцето /Духовното, Сакралното, Божественото/ ?
Какво е РАЗШИРЯВАНЕ на Сърцето ?
Всички се Стремим към Отваряне на Сърцето, Но достигането изисква достатъчност на Следните Състояния :
1.   Спазване на Божествения Закон и Ред.
2.   Абсолютна Осъзната, и Тествана Връзка със АЗА-БОГ във Нас /Себе Си/.
3.   Самодостатъчност – При отваряне на Сърцето, Въприемаме Безусловната Божествена Любов със нейната Сила и Мощност. Отварянето означава – Отдаване на Любов от Сърцето /Изливане, Излъчване, Струене/ , Но Също Така и Приемане на Любов. Ние трябва да сме Установили Абсолютна, Убедена и Истинска Връзка с ИЗТОЧНИКА. Достигнатата Вяра в Нас, Ни Дава Сигурност за Справяне във Всяка една Ситуация. Океана от Любов във Сърцето при Излъчване към обект, и приемане от Вселенската Любяща Интелигентност, Винаги трябва да е в Равновесие. Самодостатъчност означава, че Ние поддържаме Нивото на Любов Вътре в Сърцето без да губим при Отдаване. Означава, че Сме Самодостатъчни във Всяко Действие и Творение. Това е нещо подобно, като „чудото“ на Исус Христос – Храната за Гладните няма Свършване, А Винаги е Достатъчно. Той е бил САМОДОСТАТЪЧЕН за сравяне в ситуацията.
Отварянето на Сърцето Ни Извисява и ни
Прави По-Силни. Силна и Самодостатъчна Връзка с Източника – Това Е.
Разширяването на Сърцето означава – Достигане на По-Пълно Вписване, Осъзнаване, Въприемане и Утвърждаване на Вселенското Битие в Действие. Разширим ли Сърцето – Разширяваме и Аурата. Увеличаваме Въприятието и Едновременно Обгръщането на Всичко, Което Искаме. В тази форма на Присъствие /със Тяло,Душа и Духъ/ , Сърцето е Първоизточника и Нашето Място за Действие. Първо се Обръщаме към Него и После Предаваме Сътвореното Навън. Сърцето е Чистия Наш Храм и Едновременно Присъствието на Необятния Космос в Нас.  Щом почувстваме Разширяване на Сърцето, Значи Вървим с Любов към Всичко Което Е. Сърцето можем да Разширяваме до Безкрайност, Както и да Увеличаваме Любовта Си.
Изразът „Аз Знам, Че АЗ знам“, е Състояние ,в Което Осъзнаваме, че Душата ни ЗНАЕ, А Ние Сме Съществото с Тази Душа. Затова и Ние Знаем. Просто я Молим да си Вспомним. Чувството за Интуиция към Всички неща, е Също Проявление на Душата. Тя е Интуицията, Ние Осъзнаваме и Знаем. Интуицията Ни е Безгрешна, Защото Душата е Такава.
Аз Дойдох да Ви Напътствам, А Не да Ви УЧА. Учението е във Вас, Дайте му шанс, Прогледнете Го. Не Ви Трябват Вече Учители, Включете най-Накрая САМОУЧИТЕЛЯ. Това е Новия Път към Самоосъзнаването. Душата Ви Знае, Азъ Ви Знае. Свържете се с Тях и им Позволете и Разрешете да Действат.
АЗ не се Събуждам, АЗ ви Изучавам- и Вас и Битието Ви, за да Ви Подам Ръка. В Този Специален Момент Съм Тук, заради Вас и Земята.
Зная, Но не бива да Предвиждам/Пророкувам/, Защото в Божествения План - Няма Време. Божествения План е Уникален, Защото е Гъвкаво Придържане към Безкрайното Пътуване на Душите към Висша Извисеност. Божествения План има за Цел – Прогресиращо Развитие и Усъвършенстване на Битието в Божествения Живот.
Но Знайте – че Божествения План е И - Справедливост. Навеждам Ви към -  Грубото Потъпкване на Планетата Земя, и Оставащото Много Малко Време – До Деня на Нейното Справедливо Освобождаване. Тогава ще Видите, че Божествена Справедливост не е Разруха и Отмъщение – А Много Безусловна Любов и Светлина, Която или Приемаш и Отговаряш със Същото, или Понасяш Обратното с МногоКратно По-Голяма Сила и Мощ.
Много от Думите и Изразите, които използваме в Тези Писания, не са Точни и не са Това което Е. Но в този момент, на този Етап от Състоянието ни на Самосъзнание, очертават приблизително Правилно Нещата и Действията по Пътя. Не си мислете и не оставайте с убеждението, че това са наименованията на Нещата. Други са. Свързани са със Светлината и Електромагнетизма. Примерно Думите – Чувстване, Свързване, Усещане, Възприемане , След Време ще преминат в „Получен Светлинен Информационен Лъч, съдържащ тоналност от светлинната гама и Любов“. Все още е Трудно да ви го Кажа или Предам, Но е Нещо Такова.
Ако Искате да Осъзнавате или Осмисляте Нещо – Намерете Каква е Връзката му с Любовта.
Ако се Разделяте с Нещо или го Освобождавате, Направете го с Любов. Ако го Извършите с Омраза и Гняв – Вредите на Него, Обременявате Себе Си с Карма и Разпръсквате Светлината. Но Пуснете ли го От Вас, да си Тръгне с Любов – То ще се Пречисти и Подготви за Нов Живот, А Вие ще сте Осветлени и Благословени.
20.08.2015
От няколко дни се каня да ви кажа следното :
Когато Заповядваме Нещо, Възнамеряваме Желание, Извикваме или Изискваме от Вселената определени Щения, Да забравим използването на думите – НЕ, НЕ ИСКАМ, НЕ МОГА, НЕ ДАВАМ, НЕ ПРИЕМАМ, НЕУДОВЛЕТВОРЕН, НИКОГА, НЯМА ......
ПРИМЕРИ
НЕПРАВИЛНО – Не Искам да вали около мене и над мене Дъжд в радиус 10 км. ,в следващите 30 дни.
                      - Не Приемам повече да съм беден, болен и неудовлетворен.
ПРАВИЛНО – Аз Съм, Заповядвам на дъждовните облаци да заобиколят моето местостоене, като преминават от мене на разстояние не по-малко от 10 км, в следващите 30 дни. Благодаря.
               - Аз Съм, Изисквам от Вселената Албсолютното Изобилие да Тече към мене, Като магнит привличам Изобилието. Заповядвам на клетките си – Абсолютно Здраве и Безсмъртие да е. Аз Съм Доволен от любящия Поток на Вселената, който ме обгръща постоянно. Благодаря.
1. Вселената, Всемогъщото Божествено Съзнание в Действие не РАЗПОЗНАВАТ , Не Отговарят , Не Използват Гореизброените  Отрицания. Всичко в Божествения Свят и Животворящ Живот е Творчество и Сътворчество. И Създателя Постига Всичко с Любов и Светлина, със НЕ , не се твори и поддържа Живот. Пример – Като казваме – Аз Не Искам Храна, Вселената Разбира – Аз Искам Храна. Така, че Внимавайте и Обърнете Нужното Внимание....
2. Като пишех Заповедта, се сетих за Уточнението – Да се Даде Ограничение на Молбата и Щението Ни. Тоест – Да Ограничим Пространството на Създаване, Като Му Придадем Размери. Трябва да се изказваме Точно.
3. Винаги Благодарете Накрая. Ако Ви е станало Навик – БРАВО..... Благодарим ли – Значи сме Уверени в Изпълнението на Молбата Ни. Значи ВЯРВАМЕ и се Доверяваме, в Потока СМЕ....
Просто Е – Действие, Работа ... Тези Вселени, Този Всемир са Създадени и се Поддържат само с Работа. И Само с ДВЕ ОРЪДИЯ на Труда – Любов и Светлина.
Какво е ЖИВОТА ? – Съзидателен Творчески Процес в Битието с Любов и Светлина. Причинявайки Си по Пътя на Въздигане на Душата, Много и Безкрайна Радост и Щастие. Добре Е – Когато е Много Добре. Но Когото Идва ЧУДО след ЧУДО – Е Още По-Добре... Защо да Мислим , че ще Живеем Много, Като Може да ОСЪЗНАЕМ, че Сме БЕЗСМЪРТНИ. Голямото Чудо Е – Създаването на Душата ни.  Придаването И - На Съзнание, Ум и Действен Дух. Останалото е Живот и Творческо Пътуване Ведно със Създателя НИ. Той е Винаги с Нас. Постоянно ни Обгрижва, Носи Отговорност за Нашето Съществуване, Без Оглед на Постъпките и Действията ни.  
Това, Което Пиша от Самото Начало, Не са Приети Послания, А Вспомняния, Които Трябва да Ви Предам.
Ако Постоянно не Усещате Божествения си АЗА-БОГ в Себе СИ, ако не Общувате с Него, ако Не Го Виждате като Светлина в Сърцето си, Значи на Постоянно Насочения ЛЪЧ Светлина към Вас поставяте Преграда. На Слънчево Безоблачно Небе, Извиквате Тъмни Гъсти Облаци. Както Слънцето Винаги Ни Огрява, Така и Бога Ни Постоянно Струи Към Нас. Ние не се Месим на Облаците, или Замърсения слой въздух, Които Пречат Слънцето да ни Огрява. Ние Можем Винаги да Даваме Пространство на Божественото Огряване в Сърцето Ни. И Това Пространство е Безусловната Любов, Това е Океана от Течна Светлина. Поддържайте Непрестанно Светлината в Сърцето, Както Естествено е Дишането Ви. Бог Ни Търси, Отворете се, Приемете Го, Доверете Му се – Той Е УЧИТЕЛЯ. Ако Нямате Приятел в Живота – Ето Ви Една Истинска Доверена Връзка. За Всичко, Което Попитате – Ще Ви Бъде Отговорено с ИСТИНА. Тази ИСТИНА ви Очаква да Я Осъзнаете. Търпението И е Безкрайно. ИСТИНАТА ви Обича. ИСТИНАТА Е , че Всичко в Нас и Около Нас – Е БОГ. Ние също Сме БОГОВЕ.
Честито ......
Усмивки ... Щастието и Радостта са на Път. ИСТИНАТА Ви Казвам .....

Днес Малко Дългичко, Но По-Добре Дългичко отколкото Късничко. Нали.... Така Е .....
24.08.2015
Аз Съм в Живота и Аз Съм Живота. Духъ и Душата ми Осъзнават, че Пътя е Път на Възход, Пътуване към Съвършенството и Перфектността. Живия Живот на Реалната ИСТИНА е ЛЕК, и е Абсолютния Израз на Щастие и Радост. Душата ми е Постоянен Стремеж на Изкачване и Гореща Нужда от Усъвършенстване. Завръщането към Създателя, към Единното Съзнание и Покой е Храната, Която Троха по Троха Приема Съзнанието и Ведно с Душата Трасира Възхода. Всяка нужда от Свързване на Индивидуалното Ми Съзнание със Всемирното Съзидателно Съзнание на Отца, Е Продиктувана от Свободната ми Воля за Зареждане с Любов, Мъдрост и Сила в Действие. Всички Трудности, Мъки, Жалби, Тежки Пропадания и Сривове, Бариери и Несгоди, Неудачи и Предателства – Са Самите Помощни Средства и Елементи от Земния Живот, Планувани като Нужните Уроци за Търсене от Човешкото Същество на Път към ДРУГ ЖИВОТ. Няма Раждане без Изтекла  Вода, Няма Сух Дъжд. Без да Чиракуваш, Няма Как да Станеш Майстор. Отправна Точка към Осъзнаване – Че Има и Божествена Истина, Че Има и Божествен Живот. Но Трябват Високи Вибрации и Чистота на Мислите и Действията. Че не е Нужно да Мислиш върху Даден Проблем, А да Помолиш или се Свържеш с По-Висшето Всемирно Съзнание и Чуеш и Видиш Посоката на Пътя и Благодариш, че Всичко е Точно ТАКА.
Не Искайте Нещо, Искайте Цялостна и Постоянна Връзка със Всемирното Съзнание. Там е ИСТИНАТА, Там е и Лекия Божествен Живот. Винаги Проверявайте и Поддържайте тази ВРЪЗКА. Душата Винаги Иска и Търси – Мир, Щастие и Радост. ОСЪЗНАЙТЕ ГО. Душата Търси Пътя към Дома, Търсим го и Ние с Нея – Трябва да го Осъзнаем. Един е Дома, Един е и ОНЗИ, Който ни ЧАКА – Трябва да го Осъзнаем. Индивидуалното Съзнание с Помоща на Божественото, Ще се Въздигне до Чистота на Христовото Съзнание. Тогава Формата ще е Лека а Съзнанието – Възвишеното. И Пак ще следва Път, Но Илюзията ще Отстъпи на Истинската Реалност. И Тогава Всеки ще Знае, че Знае. И Ако Сега се Движим в Две Измерения, Тогава ще Присъстваме в Много.
Не е Нужно Сега да Знаем и Осъзнаваме Всичко. Искаме Връзка и Съдействие от Всемирното Съзнание на Отца. То ще Ни Води.
       Енергиите са на Път да ни Взривят Телата и Въздигнат Осъзнаването. ИСКАЙТЕ ГО. Ние Пожелахме Тези Енергии – Нека Сега Заслужено се Къпем в Тях. Или ще е Грабване, Или ще е Поетапно – НО ЩЕ Е.
Нели – Котките са Навсякъде – Благодаря Ти.
Не Стойте Сериозно – Не Изразявате Правилно БОГА....
      
25.08.2015
Който ОСЪЗНАВА ИСТИНАТА - ......Има Време. Който е Осъзнал ИСТИНАТА - .... Има Цялото Време – Безкрайността. Малко Воля и Цел. А ВОЛЯТА и ЦЕЛТА – са Ти МАЙКА и БАЩА. Това е ИСТИНА. Който Обича Ближния – Е Тръгнал към Божествения Закон и Ред. Който Иска Благоденствие и Благополучие за Всички Души – Е в Божествения Закон и Ред. Когато има Време – Константата е Промяна, Когато е Безвремие/СЕГА/ - Константата е Щастие и Радост. Скръб, Мъка и Тъга – Има само в Човешката мисъл. Само Човек без Воля и без Цел – Не ВЯРВА.
Отслабване позициите на Егото, Което Ни Самопредпазва - Само насочва и Самоподдържа Човешкия Живот. Поставяйки Егото на задните седалки – Извеждаме Душата на Преден План, Вадим я от Забравата, Вспомняме си, че не Сме само Човешко Същество. Душата Ведно с Вярата ни Свързва с Божественото Съзнание – Източник на Живота. Осъзнатото Преместване от Его-Защитата към Божественото Съзнание, Обливащо ни с Любов – Е Осъзнаване на Божествения Живот. Осъзнатото Преминаване от Его към Душа, Вяра, Божествено Съзнание – Е Жадуваното Извисяване, Е Същността на Възнесението. Душата и Духъ Ведно Цяло, и Индивидуалното Съзнание, свързано с Божественото, под формата на Христово Съзнание – Формират Висшата Ни Духовна Изразеност, Висшето Състояние на АЗА.
Незнанието Не Оправдава Никой, Но Неосъзнаването е Чиста Загуба на Живия Живот. Състоянието на ИСТИНА – Е Състояние на ОСЪЗНАТОСТ.
Не се Сърдете и Тревожете, че Израствате Духовно в Трудна и Тежка /Неразбрана/ Среда – Ще Научите Много и Ще Достигнете Бързо МЪДРОСТ. Съчинението е Лесно и Бързо за писане, Романът се реди Бавно и по Глави – Пишете и Четете РОМАНА.... Пишете във Времето, Защото в Сега – Писане Няма... Днес не палим електрическите крушки с кибритена клечка – НАЛИ – Така Е.
29.08.2015
От 3 години обмислям да споделя нещо с Вас Приятели, което в последните 6 месеца вече е много Актуално. Това е Начинът на Живот на Тръгналия да се Осъзнава, А и Този който Обмисля. По-точно раздел – Хранене и производните действия и разбирания.
Всеки Ден, Почти всяко човешко Същество посещава с чанта в ръка Хранителните магазини и маркети. Всички излизат от Там Доволни, че са напазарили най-доброто за Тях и ще Нахранят правилно Телата и клетките си. На Този Етап Всички имаме нужда от Храна за телата. Но Храним ли се Правилно, Консумираме ли Правилната Храна. Това Споделяне го Пиша, Не Защото не е Писано Много за Храненето, А Защото с Настъпването на Новото Време /Което Е СЕГА/ Абсолютно е Правилно и е Истина това което Споделям. Всички рафтове в Хранителните магазини би трябвало към Момента да Имат Табела с Надпис „ОТРОВА“. Това е Правилната Дума за Храните, с Изключение на Зеленчуците, Плодовете, Суровите ядки и Някои Хлябове. Всички Храни на Базата на Месо, Млечни Произведения, Тестени Изделия, Захарни Изделия, Консерви, Добавки, Кафе и Някои Чайове, Бързо Приготвената Храна Са Генно-Модифицирани, Са с Всевъзможни Съставки като Е-та и Други – Абсолютно ВРЕДНИ за Човешкото Тяло. Тези Храни Убиват Клетките Ни. – Ще Кажете, Ама Комшията, Приятелите – Всички Ги Консумират ? – Да ! – Но Рано или По-Късно Всички Тези Консуматори се Нареждат на Другите Опашки – В Болницата, в Интензивното, в ОнкоДиспансерите. Днес Не Говорим за Алкохола и Цигарите, А Само за ХРАНИТЕ и Защо Вече Трябва да се Замислим. Днес, Пълната Торба с Безразборна Храна се Явява Закупен Билет с Номерче за Медицинските Кабинети. Там Не Ви Казват, че е от Храната. – Просто Дошло му Времето. Наблюдавайте и се Уверете, Колкото Повече Вредна Храна се Консумира – Толкова Болниците са Претъпкани от Болни. Медицината и Фармацията – Това Чакат. Бизнесът Върви – За Сметка на Неусъзналия се ЧОВЕК. А Духовното Осъзнаване Почва от Човешкото Осъзнаване – Храна и Други. Замислете се Вашите Баби и Дядовци доживяваха до 80-90-100 години – Хапчета не са пили, на доктор не са ходили, работоспособни до последно, И КОНСУМИРАТ ОСНОВНО ХРАНА КОЯТО САМИ СИ ПРОИЗВЕЖДАХА И КОНТРОЛИРАХА. Ако са Знаели да Спрат Месото и Млечните Произведения – Рекордите и Радостта от Живота щеше да е Много По-Голяма.
Призовавам Ви – Изхвърлете Тези Вредни Храни от Менюто Си и се СЪБУДЕТЕ. Отмина Отреденото Време на Животните – Те Постепенно ще Изчезнат от Лицето на Земята. Изтребването им и Консумацията – Наруши Изцяло Природния Баланс.
Можете да Помогнете и на Децата си – Покажете им Правия Път, Те не са Готови за Самоосъзнаване.
В Крайна сметка каквото Посеете – Това ще Пожънете. Сейте Здраве – Жънете Радост и Щастие и Абсолютно Здраве. Космичните Енергии ни Помагат Постоянно. Не Слагайте Отрова в Новите си Тела. Дайте им Шанс. Вярно е – че Тялото е Дреха /Костюм/ за Пребиваващата Душа на Земята в Това Измерение, Но Поддържайте Костюма Чист и Изгладен.
Ще Видите и Усетите, че Правилното Хранене ще Ви донесе 100 % Спиране на Всички Лекарства, Които сте Употребявали до Момента. Ако Един Поток Не е Замърсен, Рибата се Завръща за Живот във Него. Така Е...
Всеки Самоосъзнал се Може да Бъде Абсолютно Здрав и Вярващ в Себе Си. Храниш ли се Правилно – Обичаш Себе Си.
Храненето е Свързано Директно и с Лятното Плажуване. Защо излагате телата си на Прекомерното Слънчево Облъчване ? – Защото Всички Правят Така ! Всички около Нас ходят на Море и Цял Ден Изпичат Телата си на Плажа. Имаме Отново Изостанало и Закоравяло Неправилно Мислене и Отношение към Телата Си. Попитайте клетките си, Дали са Съгласни на това Отношение. Резултат почти винаги Е – Бързо състаряване на кожата, Последици за Главата и Сърцето, Последици за Нервната система, Онко Заболявания по Кожата, Често съприкосновение с Идеално Отровената морска Вода, Последици за Очите. Пак Ние самите си го Правим. Ние избираме Море или Чист Балкан с Очарователна Природа. Природа има и на Морския Бряг – Но Не с Това Отношение и Експлоатиране. Височинната Природа е По-Чиста и Запазена в Естествен Вид , Защото Желаещите са По-Малко – Тези Които Мислят и Слушат Телата си, Тези Които Следват Природните Правила и Закони.
И При Храненето, и при Плажуването, Действа Неумолимо и Безприкусловно Закона за Причината и Следствието. Каквото Излъчим, Изпратим, Сътворим, Пожелаем, Поискаме За Себе Си /Това е Причината/ - се завръща към Нас като ЕХО /Това е Следствието/– Двойно или Два пъти на 2-ра Степен. Зависимост от Изпращането – Свързано ли е с Любов и Светлина. Сами Решаваме Какъв Свят да си Пожелаем и в Този Свят Живеем. Насилие има само във филмите. В Нашето Съзнание, Ние Сме Господарите и Боговете. Не е Нужно Много да Мислиш – Ако Си си Задал Вътрешно Програмата „НОВ и Щастлив Живот“, Тя Интуицията и Сърцето Сами ще те Водят, Тялото Ще Знае и ще те Насочва. Посяването е Самоосъзнаване – Жътвата е Правия Път в Божествения Живот.
Няма Издигане в Измеренията и Многоизмерен Живот, Без Правилно Отношение / С ЛЮБОВ/ към Себе Си. Това е да Обичаш Себе Си. Ти Учиш и Растеш. Приятеля, Комшията, Другарите, Околните Същества – Не Винаги Искат да те Слушат и Следват. Така, че Ти, Ако Си Прав и Осъзнат – Безприкословно ще се Види след Време Излъчването Ти и Начина Ти на Живот. Живеейки Осъзнато, Излъчваш Неосъзнато. Никоя ЗВЕЗДА не се Замисля за Излъчваната Светлина, Тази Светлина и е Вдадена при Нейното Сътворение и Самостоятелното Усъвършенстване.
Неосъзнатия Живот Отмина, Беше – Посрещнете Новия, На Прага Е. Вие Сами го Решавате Това. Още Звучат Христовите Думи – ИСКАЙТЕ И ЩЕ ПОЛУЧИТЕ. Но Искате ли Го – Замислете Се. Трябва да Достигнете Осъзнатия Момент – Какво Искате, Какви са Вашите Желания. Вселената Има Всичко, Ние Сме Безгранично Силни. Но Вселената Чува с Любов, И Ви ДАВА с ЛЮБОВ Всичко Пожелано. Но Как да Даде, Като Искате Само Болести, Смърт, Омраза, Завист – Вселената Не Ви Разбира. Тя Продължава да Чака Смирено Вашето Събуждане, Вашето Осъзнаване. Жокера Е – Спрете Телевизорите, Спрете Вестниците, Спретете Политиката и Сплетните, Изправете Храненето, Отидете в Природата и Се Обърнете Към Себе Си. Там Ще намерите Бога и Всичко нужно за ИСТИНАТА, ПЪТЯ И ЖИВОТА.   
Замислете Се – Защо Има Йоги, Защо Има Духовно Просветлени Учители, Защо Има Друг Живот ? Защото на Всяка Грешка – Има Прошка. Защото на Всяко Зло – Има Добро. Защото след Тъмнината Винаги Следва Светлина. Защото Сте Обичани и Винаги Подкрепяни от Създателя Си. Защото Сте Висши Същества , С Душа и Дух, А към Момента и във Тяло. Защото Душата и Духъ – Са Винаги ТЪРСЕЩИ. Вече Ви Казах за Константата – Развитие, Усъвършенстване, Развитие .....И ТАКА Е .....
Времето е СЕГА – Обърнете се към Душата, и и Дайте Предимство. Тя Знае. Тя ИСКА По-Добър Живот.


Основните Позиции за Правилно и Неправилно са Следните :
Правилно – Храна – Само Плодове и Зеленчуци /Тези, на които можем да се доверим или Лично Произведени/,Сурови Ядки, Изпитан Хляб. Вода в Неограничени Количества – По Възможност Изворна или Много Слабо Минерална. Много Сокове и Фрешове – Пресни. Без – Цигари, Алкохол, Кафе, Силен Чай, Наркотици, Захар, Сол, Млечни Продукти и Меса, Газирано. Зехтин – Вместо Олио, Балсам – Вместо Оцет. Много Чесън. Много Време сред ПРИРОДАТА. Движение. Без Телевизия и Вестници. Без Посещения на Шумни Места. При усещане на натоварване на Определени събития и Компании – Веднага отстраняване от Мястото. Много Смях. МЕДИТАЦИЯ. Литература за Духовност, Здраве, Йога техники, Изкуство. Практикуване на Изкуство или Любимо Занимание. Слушане на Приятна Музика. Срещи с Близки до Духъ и Душата Хора. Практикуване на Утвърждения, Прощаване, Самообичане. Размисли върху – Щастие, Радост, Безусловна Любов, Божествен Живот, Истина, Изобилие, Благоденствие, Блогополучие, Хармония, ДНК, Възнесение, Мъдрост, Духовно Сърце, Светлинно Тяло, Душа, Духъ, Абсолютно Здраве, Безсмъртие, Слънце, Вселена, Божестено Съзнание, Бог ..... Благодарене и Разговор със Собствените Клетки. Благодарене Постоянно - на Себе Си и на Всички. Изпращане на Любов и Светлина към Себе Си и към Всички и Всичко. Много Тишина и Спокойствие. Много Усамотение.
НЕПравилно – Всичко Обратно и Разнопосочно на ПРАВИЛНО.
30.08.2015
 Никой Не Може Да се Самоосъзнае Вместо Вас. Вие и Само Вие трябва да Извървите Пътя На Самоосъзнаване и Достигане на Истината, за да Пребъдете и Влезете в Другия Живот /Божествения Живот/. Вие и Само Вие /Вашата Душа,Ум и Съзнание/ Могат да Конвектират Божествените Честоти и Да Преминат В Състояние на Осъзнаване и Приемане. Тялото може и да бъде Освободено по Пътя, Но Духа и Душата Вечно Вървят Напред и Нагоре. Осъзнайте Го. Приемете Го. Всичко е Само Любов и Светлина, Всичко е Само Електричество и магнетизъм, Всичко е Само Воля и Цел. И Всичко Това е Път към Христовото Съзнание. Това е Билета за Божествения Концерт. Христовото Съзнание е Портала за Всичко и за Навсякъде. Христовото Съзнание Не Само се Достига – То се Приема и Утвърждава за Вечен Живот, Творчество и Свободно Индивидуално Изразяване на Вашето състояние в НИЕ СМЕ. Ние Сме - Е Чистота, Хармония, Светлина и Любов. Ние Сме - Е Божественото РАЗШИРЕНИЕ и СЪСТОЯНИЕ на БОГА.
       НИЕ Осъзнато Работещите Клетки – Сме ТЯЛО. НИЕ Осъзнатите Божествени Души – Сме ЕДИНСТВОТО – БОГ. Каквото Вътре – Това и Вън, Каквото Горе – Това и Долу. Виждате и Осъзнавате, Че Тези Закон и РЕД, Винаги Действат. И Са Много Прости за Разбиране. Доверете се На ПОТОКА, Течащ През Вас и Ще Сте в Божествените Правила и Закони. Тяхното НЕСПАЗВАНЕ се Разрешава – Само в 3-то Измерение. Не Спазваш и Не Осъзнаваш – Повтаряш Учебния Клас. 
       Не е Нужно Всичко да Знаете – Искайте Го – То ще Ви се Разкрива и Ще Ви ВОДИ.
       Примери за - Каквото Вътре – Това и Вън, Каквото Горе – Това и Долу. – Обобщеното Човешко Същество, Денем е в Действие, Вечер е в Покой – Всемирното Съзнание на Отца е в Покой, Божественото Съзнание /Майка-Баща/ е в Действие. – Човек се Грижи за Себе Си, За Децата Си, За Ближния – И Божественото Съзнание Обгрижва Душите и Телета на Всички. – Човека Строи, Прокарва и Създава – Вселена Твори и Съзидава. – Човек Носи Отговорност за Себе Си и за тези около Него – Вселената Носи Отговорност за Планетите, Звездите и Енергийните Потоци в Себе си. – Човек се Движи – Вселената е в Абсолютно Движение. – Човек Обича – Вселената е Любов. – Човек Диша – Вселената Го Прави на Големи Цикли Но Диша. – Човека е Творение във Вселената – И Вселената е Творение в Космоса. – Човешкото Същество се Развива – Вселената е в Постоянно Развитие. – Човек Търси Тишината и Мира – Вселената си Пази Тишината в Мир.
       Примери – Какво е да Не Спазваш - Каквото Вътре – Това и Вън, Каквото Горе – Това и Долу. Каквото Посееш – Това Ще Пожънеш. Закона За Причината и Следствието. – Човешкото Същество Боледува, Защото Слуша Егото Си – Вселената е Вечна и Здрава, Защото е в Божествен Закон и Ред. – Човек Страда, Защото Мрази, Осъжда, Завижда, Не Обича – Вселената е в Хармония със Всичко което е в Нея. – Само Човек може да Обиди/Оскверни/ Бог – Но Бога не се Обижда, Той Само Обича. – Човек Съди – Бог Винаги е Търпелив и Чака Човешкото Осъзнаване и Приемане на Любовта Му. – Човек Сее Ли Любов – Ще пожъне Божествен Вечен живот, Сее Ли Човек Омраза – Ще Пожъне Прераждане, Прераждане и Пак Прераждане. – Човек Е Божествено Чудо – Но НеОсъзнава Причината и Следствието. – Човека Иска с Егото, А Трябва да Иска с Душата и Сърцето Си. – Човек с Вяра, Ако ПоИска 1 Му се Дава 100, но Човека Не Вярва Дори на Себе Си. – Няма Грях – Има Его. Осъзнаването и Истината са ЕДНО ЕДИНСТВЕНО – Многоизмерността е 2 и Повече, Защото Когато Сме на Долното Стъпало Осъзнаваме и Пребиваме в Горното – За Да Се Изтеглим и Преминем ИЗЦЯЛО. Никой не иска да Слиза по Стълбата Надолу, Всеки Пребиваващ На Горното Стъпало – Учи за Ново Изкачване. Искаме Е Причината – Получаваме /Достигаме/ Е Следствието. НеИскаме, Пак е Причина – НеПолучаваме, пак е Следствие. Духовното НАПРЕД – Е Осъзнато ЖИВЕЕНЕ. Единствено НИЕ си Градим Живота с Волята и Целта. Осъзнатото Ни Разширяване – Е Преливане в Божествения Висш АЗ. Неосъзнаването е ЕГО, ЕГО и Пак ЕГО.
Свирете на Божествените Струни, Акордирайте Себе Си – Учете от Природата и Заобикалящия ни Свят. Всичко около Нас е Копие на Всичко Горе. Всичко във Нас е Копие на Всичко Извън Нас.
Не Съм Сам, И Вие Не Сте САМИ. Аз Съм във Вас и Вие сте във Мене. Индивидуалността  Ни Свързва в Христовото Съзнание. Всеки Поотделно и Индивидуално трябва да го Достигне. Светлината не е Само в края на Тунела, Светлината е в Началото и Постоянно Закотвена и Придружаваща ОСЪЗНАВАНЕТО.
И ТАКА Е ........
01.09.2015
Днес 01.09.2015 е НАЧАЛОТО на Великото Щастие и Радост, Момента на Възход, който всички Събудени Души на Планетата Земя ОЧАКВАХА и Подпомагаха. От Днес до 2017 година Всеки Ден, Всеки Миг е Жадуваното. Настъпва Новата Земя, Другия Живот, Другото Тяло, Възнесението ...
Приятели,
Стойте в Центъра на Духовното си Сърце и ОСЪЗНАВАЙТЕ Единството си с БОГА. Че Сте Ведно със Всемирното и Божественото Съзнание. Искайте Безусловната Любов и Светлите Божествени Лъчи Да Навлизат в 7-ма Чакра и Обливат Сърцето. Чувствайте Го. Стойте Близо до Природата. Наблюдавайте какво Става около Вас и Не се Намесвайте. Само Благославяйте и Изпращайте Любов и Светлина.
От Днес Небето се Слива със Земята. Звездната Любов е Насочена към Земята. Ще го Усетите. Радвайте се и Стойте в Себе Си. Усещайте Промяната. Всичко е Променено Горе – Постепенно слиза на Долу. Светлината е Отвсякъде и Във Всичко – Туй е Любовта в Действие. Започна Промяната и в Нашата Нервна и Телесна Система. При Всеки ще е Различно, но Всеки ще го Почувства.
Причината беше ЛЮБОВ към Земята и Душите – Следствието ще е Отново ЛЮБОВ, Неописуема и Велика. Сеитбата Свърши, Всичко Узря, Време е за Жънене. Време е Горното Стъпало, Което Всеки Ден Докосвахме – Да Стане Долно, А Взора Пак да Гледа Нагоре...
Беше Казано - ... И Мъртвите ще излезнат от гробовете и ще Възкръснат... Не го Разбирайте буквално. Мъртвите – са тези Души, които се бяха обвили в окови и синджири, Предварително си бяха турили Кръста. Тези, Които не Вярваха и Нямаха Воля за Проглеждане на Светлината и Любовта. Мъртвите бяха турили превес на Човешкото Его и не Благодаряха на Създателя си. Тъмнината бе Денят за Тях. Но Болест или Духовна Болка, или Божествен Лъч от Духъ, Ги Пробуди за Нов Живот и Вяра. Тези „Мъртвите“ Сега ще Възкръснат – Ще Аплодират Отговора на Събуждането си.
Отваря се Нова Страница – Не в Човешката История, А в Божествените Акашови Записи.
Не Чакайте Никой да Ви Казва – Вие Знаете...
Веч ДОЙДЕ...
Така е.... Да Бъде...
06.09.2015
ИСТИНАТА ...– Е СВЕТЛИНАТА.
СЪСТОЯНИЕТО, СЪЩНОСТТА НА СВЕТЛИНАТА ...– Е ЛЮБОВТА. Виждайки, Осъзнавайки, Чувствайки Светлината – Винаги Първото усещане е за ЛЮБОВ. В Човешкото Битие ЕГОТО  Те Определя, Води те, Отличава те, Разграничава те, Предпазва те, Представя те. В Духовния Божествен Живот – Духовното Его Е СВЕТЛИНАТА. Тя те Определя , Тя те Защитава, Тя е Твоя Отличителен Печат, Тя те Предпазва и Те Свързва в ЕДНО с Ние.
В Божествения Живот Няма НАДЕЖДА - САМО ВЯРА, ВЯРА И ПАК ВЯРА. Вярваш и Всичко Става – И Е ТАКА. Нима Отец-Всемирното Съзнание е Създавал Вселени с Надежда, Не, Той Твърдо и Силно е ВЯРВАЛ в Творението Си. Вярата и Мъдростта са Ведно. Вярва Мъдрия. Мъдростта се Обяснява с Вяра.
Каквото Ви Трябва – Искайте, Каквото Имате – Го Отдайте. Вие Винаги Сте на Точното Място и в Точното Време. На Вас Винаги Ви се Помага. Едно дърво Израснало във Вашия Двор, Не е Искало Разрешение за Мястото, Не е Молило почвата за Храна, Не е Чакало Дъжда за да Пие. Щом се е Поселило Там – Значи ще Бъде Обгрижвано. Обгрижвани Сте и Вие – Вярвайте. Всичко и във Всеки Момент е на Точното Място – Планът е ПЕРФЕКТНОСТ.  Планът може да Забавя или Забързва Единствено от Божественото Съзнание, В Зависимост от Степента на Осъзнаване и Фактора ЛЮБОВ във Всеки.
09.09.2015
Приятели,
Не Мислете С Човешкото Разбиране, с Човешкия Ум Съзнание – Оставете Решаването на Проблемите/ситуации,дела,тревоги/ да ИДВА от Духовното Сърце, От ИНТУИЦИЯТА /Вашата Душа/. Човешките Разсъждения и Твърди Логики Видяхте до КЪДЕ ВОДЯТ. Какво стана с Вашия Живот, с Природата, със Вселената, със Земята и с децата ви. „-  Око за око, Зъб за зъб, Аз Съм Най-Великия, Той не може да има повече от Мене, Нека на мене да ми е Добре, Обичам 100 човека – Другите не ме интересуват, Аз съм и след мен потоп, Ще стане както аз кажа, Аз съм правия.“ – Това са Все Човешки Заключения, Водещи до Блокажи и Затлачване на Проблемите и Труден Живот. Позовете се на Божественото Присъствие във Вас, В Центъра на Сърцето, Оставете Знаещата Ви Душа да ви Подскаже и Насочи По Пътя. Отговора Почти Винаги Идва още преди да сте завършили Питането. Питайте Себе Си – Вие Знаете, Доверете се на Интуицията, Усетете, Почувствайте, Чуйте Отговора. Вие не сте Човеци с Умствено Мислене и Заключения – Вие Сте Могъщи и Знаещи Души. Доверете се на Потока, Който Тече през Вас. Той Носи Отговорите и Всички Знания. Потока е Смирение и Доверие. Не Отблъсквайте Любовта на Създателя си – Той Винаги Ви Чува и е До Вас. Позовете се На Душите Си, Изведете Ги на Предна Позиция. Тази Душа е от Бога – Тя Идва със Знанието и Истината в Себе Си. Не Проявявайте Малодушие – Стойте във Великодушието. По Пътя Ви Трябва Правилно Насочване – Душата може да Ви ВОДИ. Тя е до Сърцето, в Сърцето, Където искате – Вие Целия Сте Душата Си. Оставете Позоваването на Егото и на Човешкия си УМ – Включете Перфектните Ресурси на Божествена Си ДУША, УМ и СЪЗНАНИЕ. Живеете ли от Позицията на Душата – Вие Сте Божествено Същество в Тяло. Живеете ли от Позицията на Човешкото Аз – Вие Сте Тяло и Потисната Душа. Освободената Душа води до Освободено Мислене върху ИСТИНАТА.
Правилния ПЪТ – Е ПЪТЯТ с Душата и АЗА-БОГ в Сърцето. Доверете им се за ВСИЧКО, Питайте ги за ВСИЧКО. Те Винаги са с Вас – Осъзнавате, или НЕ.
Човешкото Мислене е ОБРАТНОТО на ИНТУЦИЯТА, на ВЪТРЕШНИЯ ГЛАС. Интуцията ви е Захранена от Душата, ОТ БОГА във ВАС. Значи Тя е ЛЮБОВ и СВЕТЛИНА. Течащата към Вас Любяща Интелигентност Пулсира в ИНТУИЦИЯТА. Това е Божествения Поток в Действие, Така Работи и е Устроена Божествената Мрежа. Или Сте в Мрежата, Или се Изключвате. Решавате Вие. Мрежата е за Всички, Доверието в Потока е за Всички. Сбора от Всички Души – Е Разширения БОГ. Той Излива Любов и Светлина Чрез Нас - Чрез Нашето Осъзнаване, Чрез Нашата Воля. Ние Решаваме – Дали да Работим и Творим в Потока на Изливане, Или да се Върнем към НЕГО в Покой.
Пример – Това, Което Пиша За Всички Нас – Е Резултат от Влизането ми и Сънастройването Ми в ПОТОКА. Нито една Дума не Съм Написал с Човешката Мисъл. Това Не Са Ченълинги, Това Е Глас във Мене, Това е Довереността ми на /и във/ ПОТОКА на ИЗЛИВАНЕ. Това Е – Който Иска да Види- Ще Види, Който Иска да Чуе, Ще ЧУЕ.
Пробвайте – Лесно Е ....   Така Е.....
13.09.2015
Сред Бушуващия Океан от Страсти, Търсения и Контактност с Битието - Съзнанието Ни, Достига момента на Изкачване, Когато Идва Нуждата от Свързване с Високото Осъзнаване, Това Което ще Те Прегърне, С Което Можеш да се Слееш и да Достигнеш Състояние на Покой и Равновесие. Тогава настъпва Свързване с Божественото Съзнание в Действие и Всемирното Съзнание в Покой. Това е Завръщането към ОТЦА, Копнежа на Душата към ДОМА, Това е Носталгичното Вспомнянене за ИЗНАЧАЛИЕТО, Това е ДОВЕРИЕ в ПОТОКА. А Доверието към НЕЩО е Безусловно Подтикнато и Възпроизведено при Наличието на ЛЮБОВ между Двете Страни. Едната Страна е Нашето Индивидуално Съзнание, А Другата Е Висшето Съзнание – Божественото и Всемирното. Висшето Съзнание е ВИНАГИ в ЛЮБОВ към Всичко. Ако Ние Сме в Приемането и Излъчването на ЛЮБОВ – Имаме Свързване, Сливане, Обедидение в ЕДИНСТВО, ДОВЕРИЕ и Абсолютно и Перфектно Съзидателно ТВОРЧЕСТВО. Подтика към това Свързване е - ИЗДИГАНЕТО на Съзнанието НИ, Ведно с Душата. Волята е ЛЮБОВ – Целта е РАСТЕЖ и Завръщане към БОЖЕСТВЕНОТО НИ СЪСТОЯНИЕ НА ОСЪЗНАТОСТ.
Освобождаването на ЛЮБОВ от Нас – Е Постоянно Приемане и Излъчване на СВЕТЛИНА. Осъзнае ли се – Че Всеки Импулс Предизвикан в Съзнанието Ни от Мисъл и Чувства, Е в Основата Си – ЛЮБОВ. Любовта е Вградена във Всяко ДВИЖЕНИЕ, във Всяко НАЧАЛО, Независимо дали Импулса е за Градивност и Творчество, или за Разруха и Егоистични Достижения. Всичко, Което Човека Знае ИЗВЪН Любовта – Съществува и се Използва Само в Човешкото Битие. Гняв и Омраза - Не Съпътстват Търсещото Издигане на Душата и Съзнанието. Индивидуалното съзнание Търси Свързване и Завръщане към Христовото Съзнание – Само Здраво и Безусловно Стъпило на ОСНОВАТА – ЛЮБОВ.
Обичайки СЕБЕ СИ – Искате Издигане. Излъчвайки Любов и Светлина – Отваряте Коридор към Всемирното съзнание и Заявка за ОБЕДИДЕНИЕ. Искайте и Търсете Свързващия Кабел – ТО ще ви Отговори и Свърже в ЕДИНСТВОТО. Издигането на Индивидуалното Съзнание Е – Мисли, Разсъждения и Съждения върху Пътя и Връзката му с Божественото Съзнание. Христовото Съзнание Не Се Грабва – ТО се ОСЪЗНАВА ИНДИВИДУАЛНО. Групово Може да се Влезе в По-Горно Измерение, Но с Индивидуалната Христова Осъзнатост на Всички в Групата.
Всеки Осъзнал Се - е ВЕЧЕ във ВЪЗНЕСЕНИЕТО. А ВЪЗНАСЕНИЕТО е – Достигнато СЪСТОЯНИЕ на ХРИСТОВО ОСЪЗНАВАНЕ. Медитация, Размисли – Вътре и Вън. Всичко е Божествено СъДадено за ИЗДИГАНЕ НА ИНДИВИДУАЛНОТО СЪЗНАНИЕ. Техниката По Пътя е ЕДНА – Приемане и Излъчване на Любов и Светлина, Всичко Останало е Духовно /от Душата/ ОСЪЗНАВАНЕ на ИСТИНАТА ЗА Битието и Живия Живот, В Божествен Закон и Ред.
По Време на Осъзнаването ВСЕКИ ще Получи Усещане за Своята МногоМерност. Хем е Вътре, Хем е Вън, Ту е Тук, Ту е Там, Едновременно е в Офиса, и в Къщи, и Пътува на Някъде. Това е Част от Осъзнаването – Че си Висше Духовно Същество в Тяло. Тази Осъзнатост е Началото на Формиращата се във Всеки Способност за Телепортация и Телепатия. Всички Дарове и Способности ще Ви се ПриДадат по Пътя на Осъзнаването. Те не са Награди – А Естествени Състояния на Божествената Душа, Дух и Христово Съзнание.
Събудете Духъ, Освободете Душата – И О-СЪЗ-НА-ВАЙ-ТЕ…
И така Е ….
14.09.2015
       Ето Едно Предсказание, Пророчество, Регилиозна Догма, Което е Предсказано от НЕИЗВЕСТНО КОЙ, Но АКО се Разгледа КАТО МЕТАФОРА – е Вярно към ТЕЗИ ДНИ.
„Страшният съд или денят на страшния съд е основна концепция в християнската и като цяло на Авраамическите религии есхатология. В Християнството се говори още и за Последните дни, Второто пришествие на Исус Христос и Божието царство, последното последвано от Страшния съд . Според есхатологията и вярата е Последният съд на изкуплението, на който Господ ще въздаде справедливост между хората - праведниците ще бъдат възнаградени, а грешниците наказани. За първите е отреден рай, а за вторите ад. Денят на Страшния съд се свърза с края на света и историята в есхатологичен план, а в литературата и изкуството се изобразява като сцена на адски мъки за грешниците, особено непокаялите се.“
       Страшния СЪД НЕ Е Съдебно Производство – А Галактическо Нахлуване на Лъчи Светлина и Енергия от Центъра на Галактиката към ЗЕМЯТА. Времето е ТЕЗИ ДНИ. Силното Нахлуване е от 1 септември. Продължитилността не е За 1 ДЕН – А за Няколко Години. Съдията Не е БОГ /в Човешки Лик/ - а Силата и Интелигентността на Енергиите Влизащи във Физическото и Съграждащи Светлинните Тела на Събуждащите Души. Болка Няма – А Познатите ни Симптоми на Трансформация и Усещания в Телата НИ. Край Има – Преминава Се от Стадия и Епохата на ЗЕМЯ-УЧИЛИЩЕ за хората – КЪМ – Въздигната ЗЕМЯ-РАЙ. Следва Високо Повишаване Вибрациите на Земята и Човешките Същества. Истината е, Че Настъпва ОТДЕЛЯНЕТО на ЗЪРНОТО от ПЛЯВАТА. Готовите ще Приемат без Тежки Сътресения Новите Енергии и Ще Преминат към Високите Вибрации и Състояние на Съзнанието в 5,6,7 Измерение. НеПодготвените и НеТръгналите да се ОСЪЗНАВАТ – Ще имат Избор за Преместване на Друга Планета. Шансове Винаги ИМА – Може Би до 2017 да се дадат още няколко епизодични ЕНЕРГИЗИРАНИЯ. Божието Царство ИДВА, Не от Религиозна Точка – А от ОСЪЗНАВАНЕТО на Новия живот с Новите Тела и Нови Възможности. Царството е БОЖИЕ – Защото Всички Преминали са Осъзнали Бога в СЕБЕ СИ. „Възнаградените Праведници“ са Последвалите Всемирното Съзнание, и Осъзнали Истината – А „Наказаните Грешници“ /Грешка Няма – Несъществува Грях/ са НеСъбудените Души, Които ще Трябва да Продължят Училището. Ад и Рай – ИМА Само в Главите на Човеците. Това Не е Край на Света – А Преминаване в Нов Начин на Живот и Творчество – Без Доминиране на Егото, С Пълните Възможности и Знания на Събудената в Хората ДУША.
       Последните ДНИ са Броени, ПРИЧИНАТА е Събудената и Осъзната Душа – СЛЕДСТВИЕТО е Влизане в Новия Съзидателен Живот.
       Не Помогнахме Много на Братята и Сестрите с Речите и Съжденията си за НАСТЪПВАЩОТО – Дано с Новите Тела и Божествени Възможности Успеем да Запалим Пламъка в Душите ИМ.
       Само Истински Тръгналия да се Събужда и да  Осъзнава ИСТИНАТА, Мисли за Доброто и Благото на Ближните си /Приятелите, Братя и Сестри/. Това е Следствие от Осъзнаването ни за ЕДИНСТВО и НИЕ. Това е Непринуденото Действие на ЗАКОНА – Каквото Посееш, Това ще Пожънеш.
       Приятели,
       Не се Влюбвайте в Кармичното си Живеене – Простете на Себе Си и на Всички и за Всичко, Влейте се в ОСЪЗНАВАНЕТО. Докоснете ИСТИНАТА с Душата Си, Отворете Сърцето Си. Само ТАКА Ще Осъзнаете Робията, в Която Живуркате и Потискате Душата Си. Малко Четене и Самовглъбяване, Малко Доверие в Създателя Си – И Ще Докоснете Божественото в Себе Си. На Какъвто Етап на Осъзнаване Приключите Живота в Това Тяло – На Такъв ще се Събудите в Преражданията Си. Удължавате Прекалено Много УЧЕНИЧЕСКИТЕ си ГОДИНИ. Препоръчвам Ви Да Се Доверите на Душата и Сърцето Си – Не на Егото.
       Обясних Ви – СЪД НЯМА. Има Две Камари – със ЗЪРНО и със ПЛЯВА. ИЗБОРЪТ Е ВАШ – Към Коя Да Се Насочите. Волята Ви е Свободна – От Създаването Ви. Родена Душа – До Сега Няма. Тялото се Ражда – Душата се СЪЗДАВА.
       Последен ШАНС – За Чуващите и Виждащите....
       Така Е ....
15.09.2015
Обяснение за Засилените Енергии в Последните Дни и Тяхното ОЩЕ По-Чувствено Продължение.
ВОЛЯТА на ОТЦА бе – Абсолютно Събуждане и Самоосъзнаване на Човека, населяващ Планетата ЗЕМЯ и Други Планети, ЦЕЛТА на МАЙКАТА е – Изпращане към Земята на Комбинирани Интелигентни Енергии на Любовта, и Контролирано Преминаване на Готовите Хора в По-Високо Енергийно Състояние, Отключване на Светлинните Тела. ЕНЕРГЕТИКАТА на Земята, В Нас и Около Нас се Променя Постъпателно НАГОРЕ. Аз например – Я Чувствам и Усещам в МЕНЕ – Като Шепот от Отвъдното, Като Покана за Отключване Вътрешно. Като Плавно Регулирано Докосване с Любов към Вътрешния Божествен АЗ, Като Вик за Предстоящо Случващо се. Усещането за Протичане на Вътрешна Настройка е Непрекъснато.  Шепне, Шепне, Шепне ... и Изведнъж Усили Честотата. Приковава ти Вниманието ... и Следва Балансиране.
Тези Настройки в Последните 3 години се Явяваха и изчезваха, на Приливи и Отливи. СЕГА, от 1 септември – за 1 секунда не са прекъсвали. А, Усещането е за По-Голямо Засилване. Ако това са Вълните – Каква ли ще е Приливната Вълна ? Очакването е – За НЕЩО Жадувано. Нещо, Което се Начакахме и Дочакахме... Търпението Води Плодовете...
Този Отрязък СЕГА от Живота на Осъзнаващия се, се Казва – ВЪЗНЕСЕНИЕ. А ВЪЗНЕСЕНИЕ С ТЯЛОТО – Този Филм се Прожектира за Първи Път във Всемира. Премиерата е СЕГА. Билетът е Безплатен. Доверете се на Сценаристите, Режисьорите и Представете Себе си в Главната Роля. Моля Ви – Не Изтървайте тази Прожекция. Ако я Изтървете – Знайте, че Няма да Съжалявате – Защото НИЩО Няма да Помните. Помнят Осъзнатите – Неосъзнатите Повтарят Класът.
ТАКА Е ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар