вторник, 15 септември 2015 г.

15.09.2015
Обяснение за Засилените Енергии в Последните Дни и Тяхното ОЩЕ По-Чувствено Продължение.
ВОЛЯТА на ОТЦА бе – Абсолютно Събуждане и Самоосъзнаване на Човека, населяващ Планетата ЗЕМЯ и Други Планети, ЦЕЛТА на МАЙКАТА е – Изпращане към Земята на Комбинирани Интелигентни Енергии на Любовта, и Контролирано Преминаване на Готовите Хора в По-Високо Енергийно Състояние, Отключване на Светлинните Тела. ЕНЕРГЕТИКАТА на Земята, В Нас и Около Нас се Променя Постъпателно НАГОРЕ. Аз например – Я Чувствам и Усещам в МЕНЕ – Като Шепот от Отвъдното, Като Покана за Отключване Вътрешно. Като Плавно Регулирано Докосване с Любов към Вътрешния Божествен АЗ, Като Вик за Предстоящо Случващо се. Усещането за Протичане на Вътрешна Настройка е Непрекъснато.  Шепне, Шепне, Шепне ... и Изведнъж Усили Честотата. Приковава ти Вниманието ... и Следва Балансиране.
Тези Настройки в Последните 3 години се Явяваха и изчезваха, на Приливи и Отливи. СЕГА, от 1 септември – за 1 секунда не са прекъсвали. А, Усещането е за По-Голямо Засилване. Ако това са Вълните – Каква ли ще е Приливната Вълна ? Очакването е – За НЕЩО Жадувано. Нещо, Което се Начакахме и Дочакахме... Търпението Води Плодовете...
Този Отрязък СЕГА от Живота на Осъзнаващия се, се Казва – ВЪЗНЕСЕНИЕ. А ВЪЗНЕСЕНИЕ С ТЯЛОТО – Този Филм се Прожектира за Първи Път във Всемира. Премиерата е СЕГА. Билетът е Безплатен. Доверете се на Сценаристите, Режисьорите и Представете Себе си в Главната Роля. Моля Ви – Не Изтървайте тази Прожекция. Ако я Изтървете – Знайте, че Няма да Съжалявате – Защото НИЩО Няма да Помните. Помнят Осъзнатите – Неосъзнатите Повтарят Класът.
ТАКА Е ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар