събота, 19 септември 2015 г.

19.09.2015
Приятели,
Когато Препоръчах Да Се Стои В Духовното Сърце, Това Не го казах с Цел Тренировка, Обучение, Мимолетна Контактност. Това ОЗНАЧАВА – Постоянно Връзка с Духовния Свят /Този, Който Настъпва - Реалността/, Постоянно Обединение с Божественото и Всемирното Съзнание-Отца, Постоянна Съгласуваност и Сънастройка с Висшите Измерения. Така се Постига Яснота в Канала – Това, Което Скоро ще е ЕЖЕДНЕВИЕ. В Това Състояние ЗНАЕМ и МОЖЕМ. В Това Състояние сме – В НИЕ СМЕ/Единството/. В Сърцето Сме Обединени и със Светлината и се Къпем в Пространството от Безусловна Любов. В Сърцето се Изключваме ОТ ТУК, и се Свързваме и Пребиваваме в Това Състояние, Най-Близко до Изначалното Ни, Божественото. Там Искаме, Там Знаем и Там Питаме, Там Сме Ведно със Вселената и Космоса.
Каквото и да се Струпва към Човека – Като Задачи, Проблеми, Болести, Преживявания, За Този Осъзнатия, Който е в Сърцето си – Отговора и Решенията са Бързи, Точни, Ясни и Истински. Несвързания със Сърцето, НеОсъзнатия – Той Винаги Включва Човешкия Ум, Логиката и Човешката Опитност. Той Не Се Доверява на Истината и Интуицията от Сърцето. Вие, Които Четете това – и да не сте Осъзнати, Поне сте Събудени и По Пътя – Пробвайте Пребиваването в СЪРЦЕТО.
Стойте в Сърцето – Дори и Нищо да Не Правите или Мислете. Вие Сте на Правилното Място. Указанията, Кодовете и Цялата Активация - Е ТАМ.
Доверие, Доверие, Доверие .......

И ТАКА Е ......

Няма коментари:

Публикуване на коментар